VEZAO JE PSA ZA KRATAK LANAC I PAS SE UDAVIO: Nove optužbe Milene Kačavenda na račun Zvezdana! Anina kuma tvrdi da postoje ZAPISI U POLICIJIi!

Autor:

Zadruga

06.03.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić iznela je nove detalje nasilja kao i to da je Zvezdanu poklonila psa, o kojem Zvezdan nije brinuo.

VEZAO JE PSA ZA KRATAK LANAC I PAS SE UDAVIO: Nove optužbe Milene Kačavenda na račun Zvezdana! Anina kuma tvrdi da postoje ZAPISI U POLICIJIi!

Foto: printscreen/youtebe.com

- Srdačan pozdrav svima, ovo je moj pas njegov brat je bio poklonjen od mene Zvezdanu. Pa i o psu nije brinuo, vezao ga je za kratak lanac pas se udavio i uginuo. Ako sutra kaže da lažem, postoje i zapisi u policiji - rekla je Kačavenda.

- Kakav je osećaj gledati Anu u rijalitiju dok se muči?

- Nikakav, nemam priliku da joj pomognem, vidim da se lomi. Strašno je teško, ne volim nasilje. Zahvalila bih se svima koji govore da sam glasnogovornik za sve zlostavljane žene. Nadam se da ću moći da uđem u Zadrugu da joj dam vetar u leđa. Da je podsetim da ona ima prijatelje. Mnoge moje izjave će se obistiniti. Pa ćemo onda pitati koga kuma laže. Ovo je tek početak, raskrinkaće on sebe, a sve što neće kuma će lično i personalno.

Republika

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Milena Kačavenda

Milena je potom istakla da Anđelu tek čeka pakao u koliko ostane u vezi sa Zvezdanom.

- Udariti Anđelu, to njemu nije ništa. Možete zamisliti šta bi sa njom bilo, da nisu ispred kamerama. Žalim je - rekla je Milena.

Što se tiče nasilja nad Anom koje nisam iznela, a u pitanju je psihičko sada ću reći.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Anina kuma Milena Kačavenda

- Ana nikada nije mogla šta je želela. Ukoliko nije obukla ono što želi, vraća je da se presvuče. Već iduće nedelje ću registrovati fondaciju. Ja nisam hobotnica ne mogu sve sama, kada budem sve to pripremila, dosta mi se žena javilo. Neće se ovo završiti na izjavama, želim da pozdravim žrtve nasilja, i kažem da nisu same. Jedna žena iz Crne Gore je čak posle osam godina zlostavljana ispričala šta se desilo, i rekla da sam je ohrabrila - zaključila je Milena u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dule

06.03.2023 19:16

Vezuje nasilno žene. Vezuje nasilno životinje. Prebija. Ubija. Ovo je za doživotnu.

Iva

06.03.2023 20:37

Velika podrska za Anu i Milenu ❤️❤️