"OPET OD SEBE PRAVIŠ HELGU" Zvezdan se kao predator ušunjao Anđeli u krevet, pa krenuo da je ponižava: Fali ti BOLEŠTINA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić održao je bukvicu svojoj ljubavnici, Anđeli Đuričić.

"OPET OD SEBE PRAVIŠ HELGU" Zvezdan se kao predator ušunjao Anđeli u krevet, pa krenuo da je ponižava: Fali ti BOLEŠTINA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić došao je u hotel "Zadruga" kod Anđele Đuričić i uvukao joj se u krevet, kako bi sa njom porazgovarao o svemu što se desilo tokom prethodnih večeri i u svađi sa Anom Ćurčić i ostalim zadrugarima.

- Imam jednu stvar da ti kažem, ali dobro da me poslušaš. Jako me nervira da komentarišeš, da se svađaš, da vrištiš, meni to ide na k*rac. Tebi fali da se ti sa celom kućom svađaš i da skočiš na sve što ti neko kaže, meni to ne paše. Ti ne možeš da se smiriš. Ja ne želim da ti objašnjavam... Ti ako ne osećaš to i viidš kao što vidiš, nego me dovedeš u još gore stanje... Počinjem da vidim da ti fali boleština koja mene uopšte ne zanima. Ti u toj boleštini ne znaš šta pričaš, a ti posle nemaš kočnicu, pa kažeš stvari za koje nemaš potrebu i od sebe praviš "Helgu". Zadnja tri, četiri dana je to ozbiljno. Neću da pričam dalje i da se raspravljam sa tobom - govorio je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading