PALO JAVNO PRIZNANJE! Sandra Rešić nakon svih spekulacija otkrila TAJNU koju je dugo krila, pa spomenula i VERENIČKI PRSTEN!

Autor:

Zadruga

05.03.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se dugo spekulisalo da li Sandra Rešić ima novog dečka, pevačica je otkrila istinu.

PALO JAVNO PRIZNANJE! Sandra Rešić nakon svih spekulacija otkrila TAJNU koju je dugo krila, pa spomenula i VERENIČKI PRSTEN!

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić nakon što je izašla iz pete sezone "Zadruge", niže uspehe u karijeri, a nije ni sklona čestim promenama koje neretko iznenade njene fanove. Međutim, dugo se spekulisalo da li je razlog prolepšavanja poslovnog ili privatnog karaktera, te se nagađalo da je pevačica našla dečka.

Naime, Rešićeva je konačno progovorila o svom emotivnom statusu.

- Nova frizura... Novi dečko? Ne znam o čemu pričaš. Nije sivi automobil, nego crni... Nisam se zaljubila, eto imam neku simpatiju prvi put posle 100 godina. Ako se ne pretvorim u santu leda, nadam se da će doći momenat kad ću da ti pokažem neki dijamant ili brilijant na ruci. Trenutno nisam u vezi, ali imam simpatiju - rekla je Sandra Rešić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sandra Rešić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading