DEJAN DRAGOJEVIĆ PRVI PUT OBJAVIO FOTKU DEVOJKE: Zatvorio je u lift, pa joj priredio šok iznenađenje!

Autor:

Zadruga

04.03.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević objavio snimak svoje devojke Jovane!

DEJAN DRAGOJEVIĆ PRVI PUT OBJAVIO FOTKU DEVOJKE: Zatvorio je u lift, pa joj priredio šok iznenađenje!

Foto: ATAImages

Pobednik pete "Zadruge" Dejan Dragojević je, posle niza ljubavnih brodoloma, sreću našao kraj dvadesettrogodišnje lepotice Jovane, rodom iz Gornjeg Milanovca.

Isprva su se krili, a nakon što su mediji raskrinkali njihovu vezu, Dejan je priznao da je srećan i zaljubljen, ali nije želeo da detaljiše o dešavanjima na emotivnom planu, niti je objavljivao zajedničke fotografije i snimke, sve do sada.

 

Dejan je, po svemu sudeći, rešio da ne krije sreću, te je objavio zajednički snimak sa svojom dragom i, očekivano, privukao veliku pažnju. On je njoj poklonio buket cveća, a potom je snimio i uz romantičnu pesmu sve plasirao na mreže.

- Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji. Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene - rekao je Dejan početkom godine, kada su ga pitali za novu devojku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

05.03.2023 08:32

A da li je počeo nešto da radi "mamin sin"? Ili će za Šepak?