NJEN SMRAD JE BIO UBILAČKI AKO OTVORIM USTA, ZNAĆE PECA S KIM SPAVA: Blondi UZVRATILA udarac Subotićki! RAT SE NASTAVLJA!

Autor:

Zadruga

01.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi šokirala je sve izjavom da ju je suprug Aleksandre Subotić, Predrag Peca Raspopović jurio punih dve godine.

NJEN SMRAD JE BIO UBILAČKI AKO OTVORIM USTA, ZNAĆE PECA S KIM SPAVA: Blondi UZVRATILA udarac Subotićki! RAT SE NASTAVLJA!

Foto: Printscreen RED TV

Ipak, ona navodi da nije želela da ima ništa sa Raspopovićem, ali da ga poznaje čak deset godina.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić i Predrag Peca Raspopović

Aleksandra Subotić oglasila se nakon njenih tvrdnji i oplela po Suzani, a Blondi joj sada nije ostala dužna.

- Izvinjavam se Aleksandri što smo Peca i ja imali odnos pre nje i što se poznajemo. Ovim što je rekla, ona priča o sebi. To znači da je Aleksandra jako dobro upoznata sa vaginoletama i da zna koja im je namena. Šta bih ja mogla njoj da kažem, a da ona već ne zna o sebi - rekla je bivša zadrugarka i dodala.

Republika

Foto: Printscreen RED TV

Suzana Perović Blondi

- Mislim devojka je otela frajera mami, a potom rodila dete u 16 godini. Ona i ja smo bile nekoliko meseci u rijalitiju, a njen miris neću nikad zaboraviti... Smrad je bio ubilački, očigledno ima problem sa žlezdama. Nećemo o gljivicama. Druga stvar, ako ja otvorim usta znaće Peca s kim spava. Peca i ja dok smo se poznavali, Aleksandra nije bila ni na mapi.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić

Inače, Aleksandra je ovim povodom na svom Instagramu potkačila Perovićevu.

- Zvanično su počele kvalifikacije za novu sezonu letovanja 2023. godine. Ukoliko želite besplatno letovanje u Budvi, jedan par patika, 50 evra i povratnu kartu, i niskobudžetno letovanje - pošto ste i same takve možete slati prijave u inboks. Ja sam izabrala ovu od prošle godine pa mogu da biram, ne morate preko novina potrebno je samo da dostavite nalaz da ste bakteriološki ispravne - s prošlom smo prošli na sreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading