"ANA VOLI DA JE ZVEZDAN BIJE" Bivša zadrugarka udarila na Slavničevu bivšu, otkrila žestoke PIKANTERIJE iz Zadruge: Briše oči, a SUZA NEMA!

Autor:

Zadruga

01.03.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mišljenju Jelene Golubović, Ana Ćurčić uživa u zlostavljanju Zvezdana Slavnića.

"ANA VOLI DA JE ZVEZDAN BIJE" Bivša zadrugarka udarila na Slavničevu bivšu, otkrila žestoke PIKANTERIJE iz Zadruge: Briše oči, a SUZA NEMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rediteljka Jelena Golubović nedavno je napustila šestonu sezonu "Zadruge" najavila je da se na proleće vraća u rijaliti, a sada je progovorila o ljubavnom trouglu koji je udarna tema već duži period, Zvezdanu Slavniću, Ani Ćurčić i Anđeli Đuričić.

- Meni je najgluplja Ana Ćurčić u tom ljubavnom trouglu. Ona je ušla u rijaliti u odelu, mislili smo da ulazi dama, a onda me je njen rečnik porazio. Predstavlja se kao ekonomista, kao da je doktor nauka. Ona je svu krivicu svalila na Anđelu, a ona može da bude kriva. Tolike godine su bili zajedno, nemaju decu, ništa. Ona je dovela čoveka kući, dovela ga kod svoje dece, a sad se iznosi sav prljavi veš - rekla je Jelena, a onda nastavila.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović Zadruga 6

Jelena je progovorila o nasilju koje je Ana navodno pretrpela od Zvezdana Slavnića.

- Ja se pitam kako ona nije pružala otpor? Ona je rekla da su bili intimni posle tog iživljavanja. Ona znači to voli. Ona je pričala o nasilju kada je on priznao da voli Anđelu. Što to nije uradila kada je ušla nego mu je ugađala, nudila mu da jede, pazila ga dok je bio bolestan - rekla je Golubovićeva za Blic i dodala:

- Koliko puta sam je videla da briše oči, a suza nema. Ona manipuliše, a predstavlja da on manipuliše. Pitanje se postavlja šta je ona radila dok je on bio u zatvoru. Njihove se priče ne podudaraju. Ona je znala ko je on, pitam se zašto je dovela čoveka kod male dece. Ona je pre njega imala dva propala braka - završila je Jelena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirjana

01.03.2023 19:09

Zali boze diplome koju ima, verovatno ju je kupila jer normalna osoba tako nesto ne moze da kaze. Najvece zlo koje hoda zemljom.. Auuuu smrada.