BIVŠI ZADRUGAR UPISAO FAKULTET! U rijalitiju se tukao i pravio skandale, a sada želi da postane akademski građanin! HIT! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić se našalio na svoj račun i obavestio pratioce na Instagramu da upisuje Filzofski fakultet.

BIVŠI ZADRUGAR UPISAO FAKULTET! U rijalitiju se tukao i pravio skandale, a sada želi da postane akademski građanin! HIT! (FOTO)

Foto: printscreen/heavycur_zadruga1

Bivši učesnik "Zadruge", Mensur Ajdarpašić, nakon izlaska iz rijalitija često je aktivan na društvenim mrežama, a sada je najnovijom objavom šokirao sve. Naime, Mensur je objavio da je upisao fakultet što je mnoge iznenadilo.

- Ja i kolege studenti - napisao je Mensur na Insagramu uz fotografiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, mada je najverovatnije u pitanju šala, jer je Ajdapašić zbog svojih monologa tokom rijalitija dobio upravo nadimak "filozof".

Republika

Foto: instagram.com/mennsssur

Mensur Ajdarpašić upisao fakultet

Podsetimo, Mensur je nedavno šokirao javnost kada je otkrio istinu o odnosu sa Anđelom Đuričić. On je tada rekao da su imali letnju avanturu, odbivši da otkriva previše detalja. Inače, između Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašića su se, prema mišljenju mnogih, varnice pojavile dok su još uvek bili u "Zadruzi", a fotografije nastale na moru, tada su dodatno su uzburkale glasine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

01.03.2023 17:27

Lako je upisati ali je teško završiti.