ANINA DECA IMAJU OBEZBEĐENJE! Zbog Slavnića i JEZIVOG NASILJA, preduzete sve mere da budu zaštićeni!

Autor:

Zadruga

01.03.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila da Anina deca imaju zaštitu.

ANINA DECA IMAJU OBEZBEĐENJE! Zbog Slavnića i JEZIVOG NASILJA, preduzete sve mere da budu zaštićeni!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić su glavna tema javnosti, a njena kuma Milena Kačavenda odlučila je da bude njena zaštita napolju, dok Ana ne izađe iz Beke kuće.

- Prokockao je njen stan za jednu noć. Isto je tako plakao i ronio suze krokodilske. Kada smo razgovarali pre rijalitija, tema nije bila Anđela. Ana nikako nije simpatisala Zoricu Marković, sada joj je najbolja drugarica. Ona je izgubila totalno kompas. Ona sve što bi na njega usmerila, usmerava na Anđelu i to je jeziva greška. Što se tiče Anine dece, deca imaju obezbeđenje zbog svega što se dešava - istakla je Kačavenda, pa se dotakla i samog Zvezdana:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Ja se te vaške ne plašim. Vrlo sam spremna da posle rijalitija živim zajedno sa Anom. Ja imam privatan biznis, ali bih ušla u "Zadrugu" , ne da se takmičim kao rijaliti igrač nego da budem neko vreme tamo - rekla je Milena u emisiji "Magazin in".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading