SVE JE ZNALA, ALI NIJE SMELA DA PROGOVORI! Milena Kačavenda priznala da je Zvezdanova majka znala da ZLOSTAVLJA Anu, pa otkrila da li ga se ODREKLA!

Autor:

Zadruga

27.02.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Zvezdana Slavnića je sve znala.

SVE JE ZNALA, ALI NIJE SMELA DA PROGOVORI! Milena Kačavenda priznala da je Zvezdanova majka znala da ZLOSTAVLJA Anu, pa otkrila da li ga se ODREKLA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Milan Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić

Milena Kačavenda, oglasila se i prokomentarisala izjavu Moke Slavnića da je alkoholičarka, te se osvrnula na komentare zadrugara da je njena kuma Ana Ćurčić folirant, kao i šta majka Zvezdana Slavnića misli o svemu što je Ana otkrila o odnosu sa Zvezdanom.

- Ja ne pijem alkohol pod broj jedan. Tu je tatko bez patke grdno pogrešio, ali ako treba on i ja da se susretnemo unutar Zadruge biću voljna da nazdravim sa njim. Bolje mu je da se sakrije u mišiju rupu gde mu je mesto - rekla je Ana, a onda se osvrnula na Zvezdanovu majku Slavicu za koju je Moka rekao da bi voleo da je vidi kraj kontejnera i otkrila šta ona misli o svemu.

Foto: Milan Kostić

Milena Kačavenda

- Slavici je jako žao zbog svih dešavanja, ona Anu obožava. Rekla je da ga se neće odreći jer joj je je jedinac, ali da joj je žao što se njihov odnos tako završio. Gospođa je zbrinuta i uvek će i biti. Apsolutno razumem da se majka neće odreći svog sina jer joj je to sin jedinac. A gospodin ako se nadao kontejneru nek sedne u jedan ispražnjeni ranom zorom - rekla je Milena i dodala da je Slavica sve znala:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Apsolutno, to je istina živa. Slavica je znala, ali nikad nije mogla ni na jedan način da utiče na sina. Njih dvoje su u dobrim odnosima dok ona ćuti i zbog toga se pridržava toga. Nikad se nije desilo da mu ne ćuti. Svoje se meso ne jede kad su deca u pitanju - rekla je Kačavenda, koja se potom osvrnula i na zadrugare.

- Janjuš ima amneziju. Nazvala sam ga predvodnikom zaboravnih zadruagra. Zaboravili su na praseće pečenje, izgleda da ga nisu primetili. Naravno da postoji sličnost između Zvezdana, Cara i Janjuša. To je nažalost ta balkanska strana, ali kuma će da im objasni. Ja bih im tamo srušila sneška. Bila bih sama za crnim stolom, a svi bi skakali u jezero - nastavila je kuma i priznala da zna kakvog džokerau rukavu Ana ima:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zvezdan Slavnić

- Tačno znam šta misli. Zvanično molim da joj se obezbedi obezbeđenje kad to bude izneto, a onda ću ja spolja da ispratim detaljima. To je pikanterija za našeg Zvekija - izjavila je Milena za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading