ŠA U MINSKOM OTKRIO: Sa Ivanom se nisam video otkad me je ispratila u Zadrugu 4! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Jovanom" je na našem kanalu Republika TV!

U novoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom", gost Jovane Ljubisavljević bio je poznati reper i nekadašnji zadrugar Nenad Aleksić Ša.

Kako je mnogo toga i sam prošao u rijalitiju, progovorio je o svom odnosu sa bivšom suprugom Ivanom, kao i o Tari Simov sa kojom je prevario Ivanu, ali i o trenutnim dešavanjima u Beloj kući.

- Poenta i jeste da živimo u neznanju. Sve mi je neiskreno, Zvezdana sam upoznao tamo, Anu sam takođe tamo upoznao, ona mi je jaka žena, sve to stoji, ali mnogo kontradiktornosti i mnogo čudnih stvari se dešava. Zvezdan je dugo bi na koledžu, on sad živi novi život, sve što je propustio. Ne opravdavam to, ali nalazim mrvicu razumevanja u tome, jer kad si dugo zatvoren u prostoru, tu je osoba koja je bila uz tebe, ali se nisi iživeo. Da će se vratiti Ani ne verujem, da će se ona njemu vratiti nema šanse, moguće da će ostati prijatelji - rekao je on i dodao:

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ša kod Jovane Ljubisavljević

- Što se Anđele tiče, eto savet: ''Ne osuđujte nikada nikoga, jer može isto da vam se desi.'' Kapirao sam ja nju kao finu devojku, naravno da je nemoguće konstantno da budeš takav, to njeno držanje, taj njen stav, nemoguće je da konstantno budeš takav, jer to je veliki pritisak. Ono što je ona uradila, ono je presurovo i od devojke koja ima jedan stav, do ove devojke, dovodi se u pitanje ko je ta devojka.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ša o odnosu sa Ivanom

Mnoge zanima i njegov odnos sa bivšom suprugom Ivanom, a on je sada iskreno rekao kako stvari stoje.

- Ja Ivanu nisam video od ulaska u ''Zadrugu 4'', poslednji put sam je video kada me je ispratila u ''Zadrugu 4'' i to je to. Sve je rešeno preko advokata. Ima pravo da bude doživotno ljuta na mene.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ša o odnosu sa Tarom Simov

Ša se osvrnuo i na trudnoću Tare Simov.

- Iskreno me ne zanima, ne znam šta bih tu dodao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading