KRVNIČKI GA TUKLA ZBOG ANE ĆURČIĆ! Sanja napravila ljubomornu scenu, pa nasrnula na Marka, on je PATOSIRAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić napravila je haos Marku zbog Ane Ćurčić.

KRVNIČKI GA TUKLA ZBOG ANE ĆURČIĆ! Sanja napravila ljubomornu scenu, pa nasrnula na Marka, on je PATOSIRAO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sanja Grujić i Marko Stefanović imali su ozbiljnu svađu koja je prerasla u fizički obračun, jer je Sanja izljubomorisala na njegov razgovor sa Anom Ćurčič. Počeli su da se vređaju, a onda je Grujićeva krenula da ga udara, na šta Marko nije ostao imun.

- Vidi koje si ti đubre, koje si ti rijaliti go*no, što nisi rekla Ani da je od tebe krenulo vređanje i udaranje? Zašto nisi rekla za lisice, da ćeš da se izje*eš večeras?. Dođe mi da te tako ispljujem, da se nikad ne obrišeš. Je*em ti mater zlu u pi*ku! Koji ćeš mi ku*ac ovde? Nabiću ti pepeljaru u usta kad mi sledeći put pomeneš roditelje. Hoćeš da ti razbijem šminku? Nećeš ti meni da nabijaš na nos da volim starije tete, aludiraš na Anu Ćurčić! Neću ti više tolerasati - rekao je Marko besno starleti.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sanja Grujić šutnula Marka

- Dozvoljavaš Miljani Kulić da me zove raznim imenima i govori da sam devojka za tri minute, a ti ništa. Ti sve preokrećeš, pričaj tiše majmune, ne moraju svi da znaju da se svađamo! Ostavi me na miru! Iskoristio si me samo da bi produžio rijaliti opstanak. Želim da se skloniš od mene i da me zaobiđeš, sve mi je jasno! Videla sam da si legao kod Ane u krevet, jasne su tvoje namere - nastavila je Grujićeva.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sanja i Marko svađa

- Ti znaš šta si dozvolila prošle godine sebi devojko! Ti si samo za pljuvanje! J*bem ti mater, za šta mi služiš! Kome ti trebaš, meni ti produžila opstanak! Smešna si mi skroz! Dovoljno si rekla o sebi i o meni. Nećeš ti meni više udarati šamare za crnim stolom, nemoj da me povezuješ sa Zvezdanovom ženom! Sada ćeš da vidiš, nemaš više šminku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading