NOVAC ZA OPERACIJU GRBE PROKOCKALA I POPILA! Marko i Divna DNK varaju narod za pare: Oni su za lečenje od alkoholizma!

Autor:

Zadruga

22.02.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica Divne i Marka DNK otkrila kako varaju narod za novac.

NOVAC ZA OPERACIJU GRBE PROKOCKALA I POPILA! Marko i Divna DNK varaju narod za pare: Oni su za lečenje od alkoholizma!

Foto: printscreen/RED TV

Divna DNK zajedno sa svojim suprugom Markom DNK bila je deo i prve sezone rijalitija ''Zadruga'' kada joj je starleta Soraja Vučelić obećala da će joj pomoći sa zdravstvenim problemima i dati joj novac za operaciju leđa, kako bi uklonila grbu koja joj otežava život.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Divna i Marko DNK

Za zahvat je bilo potrebno 4.000 evra, ali su do Soraje tada došle priče da su Divni mnogi želeli da pomognu i uplaćivali im novac, ali su Marko i Divna sve potrošili na kocku i alkohol.

- Soraja jeste obećala da će platiti Divni operaciju, ali su joj se javili mnogi koji su želeli da Marku i Divni pomognu i rekli joj da nikako ne uplaćuje novac jer oni sve potroše na automatima u kockarnici i na alkohol. Soraja je stupila u kontakt sa jednom našom komšinicom i sa njom se dogovarala da bi na kraju rešile da ona direktno novac uplati klinici i da je Divnina obaveza samo da obavi sve potrebne analize i ode na operaciju. Ali, kada je Divna izašla iz rijalitija bila je besna i rekla je da neće ići jer je mislila da će joj Soraja dati pare na ruke. To je cela istina i glupo je što su prozvali Soraju da je ispalila - priča njihova komšinica, a prenosi Star:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Divna i Marko DNK troše pare na alkohol

- Divni i Marku pora da se pruži drugačija vrsta pomoći, a to je da se oni prvo odvedu na kliniku gde će da se zaleče od alkoholizma. Strašno je da imaju dvoje dece i ne pitaju za njih. Oni sada uzimaju honorar u rijalitiju i trebalo bi da pruže toj deci nešto, a ne da izađu i sve popiju i prokockaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading