NEPREPOZNATLJIVA! Zadrugarka danas ''PUCA'' od silikona, a sada su procurile fotke pre estetskih korekcija, ŠOK TRANSFORMACIJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.02.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako je Žana izgledala nekada.

NEPREPOZNATLJIVA! Zadrugarka danas ''PUCA'' od silikona, a sada su procurile fotke pre estetskih korekcija, ŠOK TRANSFORMACIJA! (FOTO)

Foto: prinscreen/instagram.com/zana_omnia

Žana Đorđević važi za jednu od najatraktivnijih učesnica rijalitija ''Zadruga''. Poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, ko objektivno komentariše situacije u Beloj kući, ali i po izgledu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Iako je sada plava, sa bujnim grudima, napumpanim ustima, sređenim jagodicama i mnogim drugim korekcijama, na njenom Instagram profilu i dalje stoje njene fotografije iz prošlosti.

Žana je bila crna, u jednom periodu sa kratkom kosom, oduvek bujnim grudima, ali manjim nego sada, i sa mnogo prirodnijim izgledom, te je mnogi ne bi prepoznali.

Da li će stati na ovim korekcijama ili planira da nastavi sa ulaganjem u sebe i svoj izgled, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading