KRUNIĆKA I ON TRESLI KREVET, a njegova bivša poručila: NIJE ON ĐEKSON ON JE HIVSON!

Autor:

Zadruga

04.02.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besna bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona, Tijana Stojanović noćas se svojim pratiocima na istagramu obratila i iznosila informacije o svom nekadašnjem dečku, za to vreme on je imao seks sa Jelenom Krunić. I dok je Đekson tresao krevet s Jelenom, Tijana je na instagramu otkrila da je pronašla njegova dopsivanja sa raznim devojkama dok su bili u vezi:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Đerić Đekson i Jelena Krunić

-  Ljudi, neću da se ponavljam. Đekson nije Đekson, Đekson je Hivson. Pročitala sam to negde i to sam jako prisvojila, tako da, molim vas, ispravite se - na početku obraćanja izjavila je Tijana, koja se tu nije zaustavila:

RepublikaFoto: instagram.com/pih_tija
Tijana Stojanović, Đeksonova bivša devojka

- Slava iz rijalitija traje par meseci, posle par meseci si opet niko i ništa, sam sa sobom. Koja normalna devojka će biti sa njim? Koja normalna devojka bi dovela takvog dečka kući i rekla: "Ej, mama, ovo jemoj novi dečko...to je onaj što je je*o..." (mislim, razumete)...i onda će da skapira da je sam sa sobom i ostaće mu mama i drugari, s tim što su mu drugari svi u ozbiljnim vezama, pola njih ili ima decu ili treba da dobije. On će ostati sam sa svojim ku*vama i nekom boleštijom, ja sam se spasila. Hvala Bogu što sam živa i zdrava - zahvalna je Tijana koja je otkirla da Đerić očigledno nije odjednom postao ovakav, već da je devojke spopadao i van rijalitija:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Đerić Đekson i Jelena Krunić

- Nemanja kad je ušao u Zadrugu, ja sam mu provalila šifru sa Instagrama. Našla sam jedno 200 poruka njegovih dopisivanja sa ribama i svaka riba ga je iskulirala. Našla sam tu poruke sa raznim devojkama, devojčicama (naglasila je), što je najgore od svega, tako da mogu da mu se u*erem u život kad god poželim, ali neću to da radim. I kapiram da me je varao. Da, varao me je - na kraju je kazala Tijana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tijana Stojanović, Đeksonova bivša devojka

Za to vreme, Đekson je uživao sa svojom novom partnerkom Jelenom Krunić sa kojom je sačekao da se pogase svetla u "Zadruzi" da bi započeli seks ispod jorgana.

U nekoliko navrata jorgan se pomerio i videle su se Jelenine tange, a kada su konačno završili, ustali su, i kao da se ništa nije dogodilo, otišli na tuširanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading