ISPLIVALE SKANDALOZNE SLIKE SANJE GRUJIĆ! Zadrugarka ne liči na sebe, nema šta nije radila na sebi - pogledajte ŠOK FOTKE!

Autor:

Zadruga

20.02.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić ne krije da je radila mnogo toga na sebi, međutim, mnogi smatraju da je preterala sa estetskim korekcijama.

ISPLIVALE SKANDALOZNE SLIKE SANJE GRUJIĆ! Zadrugarka ne liči na sebe, nema šta nije radila na sebi - pogledajte ŠOK FOTKE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Grujić

Sanja Grujić, aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga" već drugu sezonu živi život pred kamerama rijalitija. Iako je svima poznata kao crnka bujnih grudi, mali broj ljudi zna kako je Grujićeva ranije izgledala.

Naime, na mrežama su isplivale stare fotografije na kojima Sanja izgleda potpuno drugačije. Plavu blajhanu kosu zamenila je dugom crnom, a usne na starim fotografijama su znatno veće nego sada.

Sanja ne krije da je radila mnogo toga na sebi, međutim, mnogi smatraju da je preterala sa estetskim korekcijama. Inače, prema pisanju medija, zadrugarka je u svoj izgled navodno uložila čak 14.820 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading