ŠA ŠUTNULA DEVOJKA NAKON ZADRUGE, ON SE OBRATIO TARI: Nakon saznanja da je trudna, reper poručio šok poruku!

Autor:

Zadruga

19.02.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša pokazao koliko je lagan o gorućim temama nakon izlaska iz Zadruge!

ŠA ŠUTNULA DEVOJKA NAKON ZADRUGE, ON SE OBRATIO TARI: Nakon saznanja da je trudna, reper poručio šok poruku!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Reper Nenad Aleksić Ša otvorio je dušu gledaocima Pinka i uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal" priznao da je po izlasku iz "Zadruge" ponovo solo, budući da je usledio raskid s devojkom kojoj je tokom učešća u rijalitiju sve vreme bio veran.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša u Premijeri

 

- Najbolje učešće ikada! Opet sam vratio poverenje ljudi, onih koji su sumnjali i pitali se da li sam ono ili ovo pravi ja. Ovo je pravi Neša, takav ću ostati zauvek! Bez greške, iskreno - nije krio sreću Ša zbog svog učešća u "Zadruzi", posle koje ga nisu dočekale lepe vesti, bar kada je njegov emotivni život u pitanju.

- Nismo u vezi više. Došlo je do prekida veze... Jesam bio lojalan, veran, nisam nijedan pogrešan korak napravio, to je ona i potvrdila, ali putevi nam se razilaze. Mirnim putem smo se razišli. Iznela mi je neke svoje stvari zbog kojih ne možemo da nastavimo dalje, krivo mi je, ali tako je kako je. Želim joj svu sreću - rekao je Ša i dodao:

- Videli smo se jednom, popričali, tako je kako je. Svako sam donosi odluke u svom životu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša u Premijeri

 

Tara Simov, devojka zbog koje je u četvrtoj sezoni "Zadruge" rasturio brak sa Ivanom, sreću je našla kraj novog izabranika, sa kojim čeka prinovu, a na pitanje kako je reagovao na vest o njenoj trudnoći, Ša kaže:

Foto: PrintscreenInstagram

Tara Simov otkrila pol deteta

 

- Nemam nikakvu reakciju. To je daleko iza mene, ranije se desilo šta se desilo. Na tu temu nemam šta da kažem. Mnogi su nagađali dok sam bio u rijalitiju da li sam je preboleo ili ne, to su glupe priče, ja sam se zaljubio u drugu devojku - priča Ša, koji sa njom, kaže, nije u kontaktu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

20.02.2023 12:24

Ove dve babuskere Ana i Zorica su mi se smucile,kada im glas cujem naježim se,koliko licemerja koliko dvolicnosti,obe su zlo nevidjeno,pokvarene do srži,baš su se našle,katastrofa!!!