JANJUŠ IMAO ORGIJE SA BOROM SANTANOM? Umešane dve devojke jedva punoletne!

Autor:

Zadruga

17.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana otkrio istinu o aferi sa Janjušem!

JANJUŠ IMAO ORGIJE SA BOROM SANTANOM? Umešane dve devojke jedva punoletne!

Foto: ST/P.Divac

Nakon što je Janjuš pre samog ulaska u Zadrugu na televiziji na kojoj je zaposlen njegov bivši cimer, otkrio da je bio u cetvorci sa Borom Santanom I još dve devojke, oglasio se bivši zadrugar I voditelj te demantovao celu priču.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Zadruga 6

 

Naime Janjuš je na Red tv dok je emisiju vodila Milica Kemez otkrio da je bio sa Borom na jednom 18-om rođendanu, te da su Bora i on tad pokupili dve devojke i imali cetvorku. Bora Santana je o ovome saznao od svoje verenice Milice, a onda se oglasio za naš portal:

- Ja iskreno ne znam o čemu je on pričao, nikad nisam imao četvorku sa Janjusem i nekim devojkama. Mi smo bili na nekim rodjendanima u istom drustvu, ali nije se desilo ništa drugo. Ne znam sta mu je trebalo to da kaže u emisiji koju ja vodim na televiziji na kojoj sam zaposlen, možda je hteo da napravi Milicu ljubomornom, ali ne bih tome prodavao važnost. Milica I ja smo nikad srećniji- rekao je Bora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

17.02.2023 23:07

Tako je to, dajte prljavom cig.ninu paznju. Trebalo je da i dalje bere karton, i dernja se na harmonici ispred crkve muzgav, uvek ce biti samo to.