TI SI MONSTRUM! Ana priznala da ju je Zvezdan VARAO, on izgoreo do besa: Tek će da ga spuca! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.02.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ponovo pobesneo.

TI SI MONSTRUM! Ana priznala da ju je Zvezdan VARAO, on izgoreo do besa: Tek će da ga spuca! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su sinoć tokom emisije ''Gledanje snimanka'' imali priliku da vide razgovor Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića iz izolacije, gde Zvezdan priznaje da bi dao sve da može da bude sa njom.

- Sve što kaže Ana je istina, u pravu je sve, ne govorim istinu - rekao je Zvezdan, a onda otkrio zašto je rekao da bi dao sve da bude sa njom:

- Nisam to rekao. Rekao sam da bi sve vratio da ovo ne bude tako, ovo što sam uradio - rekao je Slavnić.

- Kada si izgovorio: "Ma kakvi sam se pri**o", to nije bilo za Anđelu - pitala je Ivana Šopić.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Ne, bilo je za tu devojku pre ulaska ovde - rekao je Zvezdan.

- Da li ti je rekao da se nije primio na Anđelu Đuričić?

- Rekao mi je između ostalog da su to priče. On nije svestan šta je napolju i da se on ovde zaglavio i da će tek da ga spuca i kakvu je sliku svetu pokazao o sebi. Ja sam njega pitala za devojčicu, isto devojčicu, kada je bio napolju, gde me je varao čovek tri lokala od mene. Sve sam saznala, raspitala se, to mi je bila voćkica na torti. Radili smo na budućnosti da sredimo neke naše stvari, a to je sve toliko duboko i emotivno, pa ti zato kažem koliko meni teško pada kada slušam da viče: "Tvoj sam" - rekla je Ana.

- Negde je on meni već napomenuo što se tiče ovog klipa. Rekao mi je da ne može da citira, nas dvoje smo to rešili - rekla je Anđela.

- Ogradio se unapred, da ne bi bilo frke - istakla je Ana.

- Mislim da mu je oprostila, da bi to bilo kratkog daha. Sada su ljudi pričali o tim stvarima...Što se tiče njihovog odnosa, nikada ga ne komentarišem za stolom, ja mu pričam o tome kad smo sami. Ja sam komentarisala da očekujem pomirenje i da me ništa ne bi čudilo, ali da bi to bilo posle ovoga svega, nemoguće - rekla je Anđela.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Ja mislim da Anđela ne može da shvati dubinu Aninog i Zvezdanovog odnosa definitivno. U njenoj glavi, ona je to prekočila. Itekako reaguje na druženje sa Majom i na bilo kakav dodir sa bilo kojom drugom i sve ono što je prebacila Ani da je prešla, ona bi isto prešla - rekla je Žana.

- Ako si striktno na jednoj strani, moje viđenje je da si na Aninoj, ovo što si sada rekla Anđeli, zašto onda ne kažeš ovo što je činjenica? Da mu je Ana već prešla preko toga i da li bi mu još jednom prešla preko toga, da nema kamera - pitao je Ivan.

- Njihov odnos se bazira isključivo na prijateljstvu. Ko to ne može da razume, ja poznajem takve parove - rekla je Đorđevićeva.

- Ana, šta ti je Zvezdan malo pre zamerio?

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Rekao mi je da sam lažov, da mogu da prodajem priču ovde i da glumim gospođu - rekla je Ana.

- Ti si mi rekla da sam monstrum i da si živela sa monstrumom - rekao je Zvezdan.

- Mahala sam glavom jer mi je bio šok. Nek se neko stavi u situaciju moju i da posmatra muža kako radi nešto sa drugom devojkom. Ja sam upoznala nekog Zvezdana koji nije živeo sa mnom. Ja sam saznala za te neke dve prevare, to je bilo 2014.godine...Šaltam se u prošlost i onda mi se tako sklapaju kockice kroz sve ovo što vidim, moram da ti priznam, mnogo me je više varao - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading