BORA SANTANA VERIO MILICU KEMEZ! Romantična večera za Dan zaljubljenih, na ruci bivše zadrugarke zasijao DIJAMANT! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.02.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana rešio je da ozvaniči svoju vezu sa Milicom Kemezom vereničkim prstenom.

BORA SANTANA VERIO MILICU KEMEZ! Romantična večera za Dan zaljubljenih, na ruci bivše zadrugarke zasijao DIJAMANT! (FOTO)

Foto: instagram.com/milicakemezofficial

Voditeljski duo Bora Santana i Milica Kemez svoju romansu započelu su pred kamerama u rijalitiju "Zadruga", a vezu su nastavili i van zidina Bele kuće, međutim, njihova veza prošla je i sito i rešeto. Ipak, i nakon raskida i turbulentnih trzavica, juče na Dan zaljubljenih, Bora je zaprosio Kemezovu u jednom prestoničkom restoranu.

Naime, Santana je svojoj lepšoj polovini priredio pravo iznenađenje kada je tokom romantične večere izvukao prsten i "kleknuo" ispred Milice, pitavši je da se uda za njega, čime se bivša zadrugarka odmah pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Milica i Bora svoju vezu otpočeli su u rijalitiju "Zadruga 3". Njihova veza je otpočetka turbulentna, nebrojeno puta su raskirali i mirili se. Nedavno je Kemezova otkrila da joj je Bora čak i najavio da će je veriti.

- Reći ću da on već četiri dana spava kod mene, a govori svašta o meni! Ja sam mu rekla da nismo zajedno, ali on provodi sve vreme sa mnom, govori kako će on mene da ženi i kako će mi praviti decu, tako da to govori o mojoj toleranciji - ispričala je Milica jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

15.02.2023 18:39

Dijamant od stakla nije skup.