PRVA IZJAVA BORE SANTANE NAKON VERIDBE SA MILICOM KEMEZ: Plašio se da će ga ODBITI, pa najavio svadbu od PET DANA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.02.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana juče je verio Milicu Kemez, a sada ekskluzivno za Republiku otkrio detalje romantičnog iznenađenja i gala svadbe.

Bora Santana je juče na Dan zaljubljenih iznenadio svoju lepšu polovinu, bivšu zadrugarku Milicu Kemez, i verio je, a ona se pohvalila dijamantskim prstenom na društvenoj mreži Instagram. U razgovoru za naš portal, Santana je priznao da se pribojavao da ga Kemezova odbije, ali i da je gala svadba već uveliko u planu.

- Mislio sam da ću imati veću tremu, pravo da vam kažem... Vidiš ovu majicu? Evo, ovako sam bio obučen sinoć, nisam hteo da budem kežual obučen kako ona ne bi ništa izvalila! Da sam se doterao, da sam se lickao i pickao, ona bi to izvalila. Bilo je fenomenalno! Ona nije mogla da spava do 6 ujutru... Legla je da spava kad sam ja krenuo na posao, prava euforifja je bila. Jako emotivan i dirljav trenutak za mene, veliki korak - priča Bora u jednom dahu, pa otkriva da li se plašio da čuje "ne" od svoje lepše polovine:

- Nije mi bilo svejedno! Zvao sam je da letimo helikopterom, ona se tu drala na mene: "Šta da letimo, hladno je", ko zna šta je sve pomislila, pa sam se odlučio za nešto drugo. Juče idem da pripremim sve to, ono zemljotres, sve se treslo, pomislih: "Nemoj da padne zgrada dok vadim taj prsten", ali sve je super prošlo - smeje se Bora i priznaje da je svadba već uveliko u planu:

Republika

Foto: ATa Images, Shutterstock

Bora Santana i Milica Kemez se verili

- Najverovatnije u septembru, od srede do nedelje! Ozbiljno, tako smo se dogovorili, ima da bude pravo slavlje - zakljućuje Bora Santana za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

15.02.2023 18:36

Našli se neradnici.