Rada Radenović: Ne razmišljam o vezivanju za sva vremena!

Zadruga

02.02.2018

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Zadruge" Rada Radenović otkrila je kako ne namerava skoro da staje na ludi kamen i poručila je da ne razmišlja o vezivanju za sva vremena!

RepublikaFoto: instagram.com/prija.oku
Rada Radenović

Reporteri našeg portala Republika.rs razgovarali su sa Radom na sajmu venčanja koji je večeras otvoren u prestižnom beogradskom hotelu, gde nam je ona  tom prilikom otkrila "da i nije više tako mlada" i da ženama u srednjim godinama ne priliči bela venčanica!

- Ne razmišljam o konačnom koraku koji znači vezivanje za sva vremena. Što sam starija, to je sve dalje i dalje od mene, jer žene srednjih godina meni izgledaju smešno u venčanici - kaže Rada i dodaje: 

- Venčanice prestavljaju nevinost i čednost, pa bih se ja ipak udala ili u satenskoj haljini ili u belom odelu!

RepublikaFoto: Republika
Rada Radenović

Na pitanje novinara portala Republika. rs: "Da li su majke krive što su muškarci danas ovakvi kakvi jesu", voditeljka je odgovorila:

- Mislim da vreme i stil života diktira tempo i oblikuje karakret, a muškarci se danas ponašaju onako kako im dožvoliš, sa tendencijom da zloupotrebe svoj položaj u svakom trenutku, a mi trebamo da ih kontrolišemo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading