ANA SPREMNA DA OPROSTI ZVEZDANU PREVARU?! Ćurčićeva ogolila dušu o Slavniću i njihovom odnosu, pa otkrila da nije viđao ćerku ČETIRI GODINE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Ana Ćurčić priznala, ona bi osobi koju voli oprostila neoprostivo, te se zaključuje da je spremna da pređe preko javne prevare Zvezdana Slavnića.

ANA SPREMNA DA OPROSTI ZVEZDANU PREVARU?! Ćurčićeva ogolila dušu o Slavniću i njihovom odnosu, pa otkrila da nije viđao ćerku ČETIRI GODINE! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Instagram

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Ana Ćurčić otkad je nedavno postala reguralni učesnik šeste sezone "Zadruge", ne prestaje da u rijalitiju pred milionskim auditorijumom iznosi skandalozne detalje iz vanbračne zajednice sa Zvezdanom Slavnićem.

Ćurčićeva je sada pričala sa Zoricom Marković u toaletu i otkrila da bi Zvezdanu oprostila neoprostivo.

Pustio me je da ga čekam je*enih godina, čuvala sam mu majku, izašao je iz zatvora... Neću ti pričati ovde šta je bilo za te četiri godine, a ni šta je bilo pre toga. Ja sad nemam nikakvu emociju, veruješ li? Ja bih za ženu koju volim znaš šta radila, kakva "Zadruga"... Oprostila bih neoprostivo, znaš ti koja je to pljuvačka po meni sinoć: "Na sve to sam shvatio koje srce imaš, pa si ušla", ti druže ne znaš da voliš - rekla je Ana.

- Je l' on lud? - upitala je Zorica.

- On četiri godine dete svoje nije video, a ovde bi da bude još četiri. Gde si ti čoveče? Ništa njega ne zanima, zanima ga sprdnja i neodgovornost. Sa njim ne želim ništa više u životu, ali ti i za dve godine, godinu, vidiš da neko želi da mu oprostiš i da želi da se potrudi, kapiraš? Ovo je... - pričala je Ana.

- U, je*o te - rekla je Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

- Odbolovaću ga do kraja "Zadruge". Volela bih da se pusti klip gde me ostavlja, da on to vidi. Da se pusti njihovo maštanje, njihovo moram da kažem je*anje, njeno gutanje... Da se sve to lepo pusti i da se vidi da on ne shvata šta sam prošla - zaključila je Ana u razgovoru sa Markovićkom.

Detaljnije pogledajte u nastakvu ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mia

13.02.2023 14:49

Ana je , pre sveg, ljudina okružena zadrugarskim ološem ali i ološem spolja

Bumbar

16.02.2023 22:09

Pa postala i ona ološ?!