NEMOJ DA TI POLOMIM RUKE I SPRŽIM JEZIK: Filipu Caru pao mrak na oči, njegove pretnje lede krv u žilama, Aleksandra pretrnula od straha! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.02.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car posvađali su se zbog hrane, da bi rasprava ubrzo prešla u jezive pretnje.

NEMOJ DA TI POLOMIM RUKE I SPRŽIM JEZIK: Filipu Caru pao mrak na oči, njegove pretnje lede krv u žilama, Aleksandra pretrnula od straha! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako su svi mislili da se nakon i više nego turbulentnog odnosa Aleksandra Nikolić i Filip Car nikada neće pomiriti, te da su zauvek stavili tačnu na njihovu romansu koja datira još od četvrte sezone "Zadruge", njih dvoje su ponovo zaplovili u ljubavne vode.

Kako se dosad činilo, između njih je sve funkcionisalo odlično, međutim, večeras su novi-stari golupčići ušli u žestok sukob, i to ni manje ni više već zbog hrane. Ipak, naizgled bezazlena rasprava pretvorila se jezive pretnje.

- Kome ti nudiš da jede? Bebici? - viknula je Aleks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić svađa Zadruga 6

- Ovo ti je poslednji put! Poslednji put, psoebno za njega koji meni uvek daje - rekao je Car.

- Kao da bi on meni dao. U čemu je problem - nastavila je Nikolićeva.

- Nemoj da ti polomim ruke i spržim jezik na ringli! Nisam ti ja Dejan Dragojević. Nemoj da te vidim da prodaješ cigare još jednom, prste ću ti polomiti! Da me pitaš kome nudim hranu - rekao je Car.

- Zabole me uvo - rekla je Aleks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić svađa Zadruga 6

- E sad ti nećeš jesti! Gledaćeš, a Bebica i ja ćemo jesti - zapretio je Car.

- Nemaš ti problem sa njim, a napušio si ga neki dan - brecnnula se Aleks.

- To nema veze, to su druge stvari u ptianju. I on mene ponudi. U ratu ljudi nude. To si od Dejana napolju videla, nikad u "četvorci" nisi bila alava - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ELENA

11.02.2023 21:54

ALEKA JE SAD U PRAVU JESTE SKRTA ALI S PRAVOM NIKAD JE TAJ BEBICA NIJE PONUDIO OGOVARA JE I S MARIJOM A I S DRUGIMA SA MAJOM JOJ PRAVI SMICALICE SVAKODNEVNO OKANI SE CARA I GURAJ SAMA ALEKS TI TO MOYES NETREBA TI NIKO DA TI SOLI PAMET SVI SU ONI LIPOV KURAC I GLEDAJU RIJALITI

Aurora Borealis

12.02.2023 09:05

Sto god da je, koja normalna devojka bi bila sa ovim majmunom??? Kakav bahati, nemoralni, ogavni i agresivni kretean. A ove mucenice su sve zaljubljene u ovog sljama..... fuj.