NAKON CAREVIH ŠOK OPTUŽBI, BRUNO PROGOVORIO O ANĐELI: Viđali su se dok je bio u Beogradu!

Autor:

Zadruga

09.02.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruno Uremović progovorio o Anđelinom i Filipovom odnosu.

NAKON CAREVIH ŠOK OPTUŽBI, BRUNO PROGOVORIO O ANĐELI: Viđali su se dok je bio u Beogradu!

Foto: youtube.com/printscreen

O vezi Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić bruji čitava javnost i region, a ona je uspela da dobije sve najgore epitete protiv kojih se borila prošle godine.

Iako je bila dobra sa Filipom Carem, njih dvoje su ušli u raspravu tokom koje je on izneo niz optužbi na Anđelin račun.

- Nećeš mi mafijati ovde, veruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovde na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovde k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su tranparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem - besneo je Filip.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Tim povodom, oglasio se i Filipov najbolji prijatelj Bruno Uremović.

- Nisam je lično upoznao, oni su se viđali dok je on bio u Beogradu, u Crikvenicu nije dolazila da bih mogao da kažem neko svoje mišljenje. Nismo pričali o njoj, nije ona Caru bila bliska da bi bila tema, samo je izlazila sa njegovim društvom. Meni ona lično, bez obzira na sve, ispravnija je od većine - rekao je Bruno za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading