OTKRIVENO GDE SU POBEGLI ANĐELINI RODITELJI! Od sramote NESTALI iz Crne Gore, kriju se u inostranstvu!

Autor:

Zadruga

08.02.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelini roditelji se sklonili iz Crne Gore.

OTKRIVENO GDE SU POBEGLI ANĐELINI RODITELJI! Od sramote NESTALI iz Crne Gore, kriju se u inostranstvu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić glavna je tema medija i šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' zbog svoje veze sa dve decenije starijim Zvezdanom Slavnićem koji je sa Anđelom javno prevavrio svoju partnerku Anu Ćurčić, a Đuričićeva je nakon niza intimnih odnosa u po bela dana i pred kamerama stavljena na stub srama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Njeni roditelji se ne oglašavaju i nigde se ne pojavljuju. Iz kuće ne izlaze od sramote, a kako se sada navodi njeni otac i majka su odlučili da pobegnu u inostranstvo.

- Šta pljuju po njoj,imala seks u Zadruzi... Ta rospija od Slavnića nju provocira, šta će dete, mlada, zaljubila se! Baš je bezobrazna ta Ana. Čuj rasturila brak, ne može ona da im rasturi brak ako je sve bilo u najboljem redu. Šta će ljudi, njeni roditelji, sklonili su se. Kako sam čula otišli su u Beč. Tamo su bili neko vreme, ali su se valjda vratili, mada ih ja nisam videla. A to što neki pričaju da će se odreći ćerke nije istina. Oni to nikada ne bi uradili - izjavila je za Kurir komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Bumbar

08.02.2023 14:12

Pošto se sve čuli od komšinice sada bi mogli na prestanete sa progonom roditelja Andjelinih! Predjite na nekog drugog ima tu dosta pacijenata!

Vojvotkinja Tolstoj

08.02.2023 15:06

Ne, ne treba da je se odreknu, ali je odlično da se zna istina, jer je "svima solila pamet" i isticala svoje DOBRE osobine, koje, očigledno - nema !!Dokazano !! Ni jedna "radodajka" nije isticala moral u prvi plan, što je još pokvarenije. Sve te ljubavnice trebalo bi da se udruže , da joj očitaju "bukvicu" da joj život presedne dok je živa! Ja ne bih sa takvom osobom mogla disati u istoj prostoriji, zaista joj "treba kavez i suva leba da se opameti".Reklamirala svoj ogavni, polovni polni organ; a da sa seksom zadrži robijaša; zamisli tu teoriju. Ona-Mukica misli da je seks neki dobitak, a u stvari je bljuvotina. Bljuvotina, bre, da ponovim !!

Cana

08.02.2023 15:10

Strašna sramota šta Radio Andjela

Tanja

08.02.2023 16:21

Sve su to Rospije ne samo Andjela.,Sram da je i nju i sve ostale..nije ona jedna jedina no sve su iste!!