ŠOK FOTKA ANĐELE I MENSURA PRE AFERE SA ZVEZDANOM: Raskrinkani do srži, posle ovoga sve je jasno!

Autor:

Zadruga

08.02.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako su izgledali Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić tokom letnje afere!

ŠOK FOTKA ANĐELE I MENSURA PRE AFERE SA ZVEZDANOM: Raskrinkani do srži, posle ovoga sve je jasno!

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić, kako tvrdi nije imala mnogo momaka u životu, a nakon što je izašla iz veze sa Matejom Matijevićem, kako govori, nijednog dečka nije pustila u svoje odaje, sve do Zvezdana Slavnića

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Mateja Matijević Zadruga 6

 

Međutim, Ana Ćurčić govori da Anđelu ima u šaci zbog svega što poseduje u telefonu, a negde se spekuliše da su to i dokazi da je imala aferu navodnu sa Mensurom Ajdarpašićem

- Prvo su mi stizale poruke da uđem i da je spasem i da joj pomognem. Kome da pomognem? Šta sam ja, Konan? Treba čitavog života da pomažem nekome? Dosta sam bio budala! Bio sam velika budala i platio skupo. Položio sam fakultet i imam licencu za gluposti. Šta ja treba, da čitavog života čuvam tuđa d*peta? Čuvao sam šta sam čuvao, zaj*bao se šta sam se zaj*bao. Zgrešio i pogrešio šta sam pogrešio. Koliko sam se davao za druge, toliko ću sad za sebe. Zamislite da sam se sebi posvećivao koliko sam se posvećivao glupostima, odronima, budalaštinama, gde bih sad bio i šta bih napravio od sebe. Ja sam izgrešio, duplu grešku napravio i shvatio. Meni nakon svega toga, vi fanatici koji volite blud i nemoral i opravdavate gluposti to pišete. Ne možete da opravdate devojku koja se j*be sa čovekom 30 godina starijim od nje. Ako je volite, uzmite je za kuću, nek vam takva sutra bude ćerka ili snaha. Deca nek vam budu takva, vama koji me psujete. Nemojte meni da pričate koga treba da zaštitim. Kažu: "Naša je, Crnogorka, zaštiti je". Takva je, da nije, ne bismo ovo gledali. Ne znam šta ljudima nije jasno? Ne mogu da verujem koliko su ljudi plitki. Ne znam kako te devojke tretiraju sebe same, kako vole da ih tretiraju. Zamišljaju li neku svoju budućnost, imaju li svoju viziju i cilj? Zamišljaju li muškarca pored sebe ili nekog klošara, uličara, degenerika koji je pola života proveo po zatvorima? Ili nekog klošara koji je krao, tetoviran od glave do pete, smrdi na dva kilometra, neuredan, smrde mu noge, ne znam šta hoće od života - nastavlja besno Ajdarpašić.

Dok istina ne bude ugledala svetlost dana, fanovi vredno rade na raskrinkavanju Anđele i Mensura, pa se sada pojavila njihova zajednička fotografija na Instagram stranici jednoj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_su_nasi

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, a za sada ostaje misterija šta se zaista desilo između njih dvoje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nata

08.02.2023 06:42

Dobro da je nije oženio.

Mirka

08.02.2023 13:13

Nema šanse da je Andjela bila sa Mensurom, čovek je ne školovan, neradnik, siromašan, opšata kultura i znanje nula, jedino što je naučio, to je da prodaje maglu!?

Ja

08.02.2023 13:49

@Mirka - Bili su nekoliko meseci u vezi. Ona je pričala da su samo prijatelji.