"ZVEZDAN SE PONAŠA KAO RATNI ZLOČINAC, TERA ŽRTVU DA MU BRIŠE SUZE" Biljana Srbljanović ponovo urniše Slavnića, pa oplela po Ani Ćurčić!

Autor:

Zadruga

07.02.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Srbljanović u novoj kolumni ponovo je udarila na Zvezdana Slavnića, ali ovog puta i na njegovu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić!

"ZVEZDAN SE PONAŠA KAO RATNI ZLOČINAC, TERA ŽRTVU DA MU BRIŠE SUZE" Biljana Srbljanović ponovo urniše Slavnića, pa oplela po Ani Ćurčić!

Foto: ATA Images

Biljana Srbljanović nakon što je u svojoj kolumni otkrila sva krivična i monstruozna dela zadrugara Zvezdana Slavnića, inače bivšeg robijaša, sada je ponovo šokirala javnost. Naime, ona je u svojoj kolumni opisala Zvezdanov napad na Anu Ćurčić, nevenčanu suprugu, kada je sa loncima i šerpama udarao tik uz njenu glavu. 

Srbljanovićka ističe da je to ponašanje ratnog zločinca. 

Foto: ATA Images

Biljana Srbljanović o Zvezdanu Slavniću

 

- Ovaj metod mučenja je i inače veoma poznat u ratnoj zločinačkoj praksi, kao i u životu u zatvorima i to baš sve što smo videli na snimcima: udaranje gvozdenom šerpom u šerpu tik pored glave žrtve, sprečavanje sna (polivanje kreveta, cepanje i sečenje posteljine), oduzimanje hrane, držanje na hladnom (napolju) sprečavanjem žrtve da uđe u kuću i neprestan agresivan hod u krug, kao zastrašujuća simulacija prostora iz kog nema izlaza.

 

 

- Žena sa snimka, nakon sedam dana intermedijarnog maltretiranja, na noć između petka i subote ovu torturu trpi do osam ujutru, kada je nasilnik spreman da se povuče, ali ne pre nego što svoju žrtvu natera da ona njega uteši, njegove suze mu obriše, poljubi ga i odvuče se u svoj mokar krevet. Kao što sam rekla, sve se ovo danima dešava pred prisutnim svedocima. Među njima je mnogo krupnih muškaraca, ali se nijedan niti jednom nije podigao da pokuša da zaštiti ovu ženu. S vremena na vreme čuju se glasovi sasvim mladih devojaka koje pokušavaju da “urazume” siledžiju, ali su svi zajedno do te mere gaslajtovani - psihološkom prevarom od strane nasilnika ubeđeni da je on samo “po prirodi takav”, da svoju ženu u stvari “voli više nego iko” i da se ne treba mešati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ivana

07.02.2023 17:47

Sodoma i Gomora. Nadam se da će jednom ukinuti ovo smeće zajedno sa Jeremićkom.

Vojvotkinja Tolstoj

07.02.2023 18:02

Sve je tačno, svaka čast, Biljana! NEKO misli da ovo gledaoci "vole" da gledaju, ja gasim TV, kasnije pročitam na Portalu, neka ga tata gleda (svoje delo). Ćuti, Zorane (Moko, il već kako se zoveš), sad svi vide JEDAN DEO! Ćuti, ne brani ga, ODBRANITI GA -NE MOŽEŠ. NIKO NORMALAN NE BI BIO SA NJIM, N I K O !!!Ćuti, ako ove dve hoće, neće više - ni jedna, OD SADA!!

Verona

07.02.2023 19:22

ADHD, BPD . . .