ANĐELA IZAŠLA IZ ZATVORA! Đuričićeva manja od makovog zrna nakon divljanja, pognute glave ušla u Belu kuću - evo kome se odmah obratila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.02.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je cele noći pravila hoas po imanju u Šimanovicma, Anđela Đuričić se konačno smirila.

ANĐELA IZAŠLA IZ ZATVORA! Đuričićeva manja od makovog zrna nakon divljanja, pognute glave ušla u Belu kuću - evo kome se odmah obratila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić je tokom prethodne noći divljala po imanju u Šimanovcima i povredila ruku, a kasnije zbog svog ponašanja završila u zatvoru, gde je jecajući dočekala jutro. Iako je sve vreme odbijala da noć provede iza rešetka, Crnogorka je nastavila da pravi pometnju i uslovljava produkciju da će izlomiti sve ako je puste da ide kući.

Međutim, Anđela je oko podneva pokunjene glave i ćutke izašla iz zatvora, a kada je ušla u Belu kuću, prvo kome se obratila bila je Ana Spasojević, sa kojom je u poslednje vreme nakon ulaska Ane Ćurčić u "Zadrugu" i najbliža.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Snezana

07.02.2023 16:02

Zasto porodica ne spasava ovu devojku, da li oni vide koliko ona nije dobro i sta radi, pogresila je, najgora je ispala ove sezone, ali to nije razlog da je i dalje tamo i da unistava i sebe i nih.

Branko

07.02.2023 20:25

Produkcijo ovo je sramota,strpali ste Andjelu u zatvor a da nikoga nije ni dirnula,a manijaka i siledjiju koji se umislja da sme sve a da mu vi ne smete nista iako vam razbija stvari po imanju,prijeti zadrugarima,ometa sve u iznosenju misljenja,ometa sve u spavanju itd,prolazi bez sankcija.Jeli vas strah njega da vas ne pobije? Sramota fuj i fuj