TI NE ZNAŠ KO SAM JA! Dragić se ZAMERIO Zorici, pa ušao u OKRŠAJ SA Bebicom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.02.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom raspodele budžeta u Zadruzi, došlo je do okršaja!

TI NE ZNAŠ KO SAM JA! Dragić se ZAMERIO Zorici, pa ušao u OKRŠAJ SA Bebicom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sledeći mali budžet, Ivan Dragić dao je Brendonu.

Mali budžet...Brendone. Pozdrav za tvoju mačku ako uopšte postoji. Nije mi se svidelo što me nisi ispoštovao malo pre na sastanku. Isto smo se na početku svađali, imamo neku normalnu komunikaciju. Mislim da si inteligentan momak. Zbog tebe sam video nešto što nikada nisam video, a to je Brenda - rekao je Dragić, te je Brendonu dao mali budžet.

Iskreno, kada sam ušao, bilo mi je zadovoljstvo što sam te upoznao. Ja i dalje poštujem tvoje godine i karijeru, nijednom te nisam uvredio, nije mi se svidelo to koje si osobe poslala u prodavnicu. Čini mi se da smo imali samo jednu svađu, nije da komuniciramo, niti ćemo. Ja mislim da spletkariš s vremena na vreme, ali kad si stala u odbranu Aleksandre Nikolić, mislim da si bila svesna njenih fanova, isto tako si stala uz Anu, znamo da je ceo Balkan podržava, realno. Kao da se saosećaš sa njom, savetuješ je, kao da je novorođenče, svima nam je žao, ali ta tolika briga. Uglavnom, ja ću te i dalje poštovati, od mene mali budžet - rekao je Ivan i dao je Zorici Marković mali budžet.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Dragić

Ja nit imam fanove i publiku, pa su mi trebali ovi ljudi ovde. Ja ću nastaviti da jurim kadar...Drago mi je da si popularan, za mene niko nije čuo. Ti imaš i znanje i zvanje i status, zgodan si do bola, alal ti ku**c - rekla je Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Dragić se zamerio Zorici Marković

Žao mi je što Marija podržava Bebicu, vidiš da su srećni Miljana i Zola, moraš da shvatiš da nikada neće biti tvoja. Ja ti ne bih dao mačku, a ne devojku - rekao je Ivan, te je dao Bebici mali budžet.

Videćemo se sigurno napolju. Sve bi bilo to zanimljvo da priča Matora ili neko tako ko me poznaje...Ne možeš ti da pričaš o meni, jer me ne poznaješ. Ti prvi ideš i grabiš se, ne čestitaš rođendan, pakuješ ambalaže. Otimaš piva, izbacuješ ovu devojku napolje. Ti si prvi koji je krmeljiv, prljav i ostalo. Uživeo si se ovde, imaš pravo, ali ima neko pravo i da te spusti na zemlju - rekao je Macanović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

Ti ne znaš ko sam ja - rekao je Dragić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading