POREMEĆENA LIČNOST! UMISLILA DA JE UNUKA KRALJICE ELIZABETE, A FRIZERKA JE IZ HERCEG NOVOG! Sanja oplela po Anđeli, nije je štedela (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.02.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U toku je biranje najvećeg narcisa među zadrugarima. U toki izlaganja Miljane Popović, došlo je do žestokog verbalnog okršaja sa Dj Tamasris.

POREMEĆENA LIČNOST! UMISLILA DA JE UNUKA KRALJICE ELIZABETE, A FRIZERKA JE IZ HERCEG NOVOG! Sanja oplela po Anđeli, nije je štedela (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Prvi najveći narcis je maca Maja Kovačević. Na drugom mestu se je Ša, a na trećem mestu je Adam Labunski - rekao je Marko DNK.

Maja Marinković je na prvom mestu,na drugom je Slađa. Adam je na trećem - kazala je Divna.

Ne znam koga bih navela. Za mene ovo uvreda, a ne pohvala. Smatram da je narcisoidnost poremećena ličnost. Ovde postoji da je unuka kraljice Elizabete, a zapravo je frizerka iz Herceg Novog. Ne bih da navedem Anđelu, navešću Slađu, Miljana i Mikicu - kazala je Sanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

 

Ja ne mislim da je narcis povezan sa poremećajem ličnost, ne osećam se uvređeno kada mi to neko kaže. Car je na prvom mestu, Maja je odmah nakon njega. Anđela je na trećem mestu, ne bih da otkrivam zbog čega je tako - istakla je Slađa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari biraju najvećeg narcisa

Maja je na prvom mestu, Anđela na drugom, a Car na terćem - kazala je Šarmen.

Narcis nije nikakava pohvalna osobina. Ne volim ništa što je isprazno i površno. Trudim se da niko za mene ne kaže da sam lepa, a glupa. Muškarac koji je lep, a šupalj me ne radi. Uvek sam radila na tome da imam šta da kažem Kad za mene kažu da imam dobru zadnjicu, vidim ko se iskompleksira, ali ja ne skačem do plafona zbog toga. Neko ko se non stop ogleda u ogledalu u ogledalu, osobe koje oblače tuđe stvari su iskompleksirane i veoma nabeđene. Đaba kad je neko lep, a pazan. Dj Tamaris je puna kompleksa. Dok smo se družile. Ispitivala me je stalno kako izgleda. Bez šminke se oseća loše, kao i u svojoj koži. Drvojka za jednu noć. - rekla je Miljana P.

Ti si devojko bila teška zavisnica, što si mi i priznala. U tvoj krevet niko nije ni želeo da uđe - kazala je Tamaris.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari razgovaraju

 

Boli te Miljana Popović. Ti nisi imala šta da obučeš, od mene si sve uzimala - dodala je Miljana.

Ti si polivala babe, krala pogačice. Nakaradna si. Pokazala si kako jedna glumica ne treba da se ponaša - istakla je Tamaris.

Laka si devojka. Ne znam kako je Kerić pristao na to da ga žutim prstima zadovoljiš. Druga osoba je Zvezdan. Stalno se gleda u ogledalu, ne kože da se pomiri sa tim koliko godina ima. Zvezdan je zbog rtoga što je narcis ubeđen da su sve devojke zaljubljene u njega. Treća osoba je Ivan Dragić - kazala je Miljana.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading