ZVEZDANU SE CRNO PIŠE: Reči Kristijana Golubovića uživo na Pinku o Slavniću lede krv u žilama "Napolju postoji neko ko će da ga..."

Autor:

Zadruga

05.02.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović najavio totalno uništenje Zvezdana Slavnića nakon Zadruge 6!

ZVEZDANU SE CRNO PIŠE: Reči Kristijana Golubovića uživo na Pinku o Slavniću lede krv u žilama "Napolju postoji neko ko će da ga..."

Foto: Printskrin/RTV PINK

O Zvezdanu Slavniću, njegovoj bivšoj ženi Ani Ćurčić i ljubavnici Anđeli Đuričić ne prestaje da bruji Balkan, a sada se ljubavnog trougla iz "Zadruge" dotakao i bivši učesnik rijalitija Kristijan Golubović, i to u "Novom jutru" na Pinku.

Kristijan je, pre svega, voditeljki Jovani Jeremić objasnio od kada poznaje Anu.

Foto: PrintscreenPink

Kristijan Golubović Novo jutro

 

- Anu znam iz veze sa mojim jako dobrim prijateljem Acom Bulićem. Bio sam dobar sa Jusom Šiptarom, njegovim ocem. Bio sam njihovo dete, drug, vojnik, prijatelj... Ana je tu bila, upoznala je Jusinog sina, zvali smo ga "mali Jusa". Bili su zajedno. Imali smo poštovanje, kodekse. O Ani mogu da kažem sve najbolje iz tog doba - prisetio se Kristijan.

On je u emisiji otkrio da je Ana već u samom startu sumnjala u Zvezdana, kada je u "Zadruzi", posle samo nekoliko nedelja, videla kako se ponaša.

- Znali smo da je sa Zvezdanom, planirala je rođendan iz moje kafanice, da pošaljemo asortiman najlepših domaćih jela. Bila je u kontaktu sa mojom Kristinom non-stop. Kada je počelo gledanje njegovo sa Aleksandrom, žena je kukala na sav glas, da pogledi njegovi ka Aleksandri nisu obični, da li je on budala... Ja sam tada bio u "Zadruzi". Mislila je da ću se vraćati u rijaliti, tražila mi je da ga trgnem. Pitala me je:"Je l' si ti primetio?", a ja iz poštovanja prema Zvezdanu i Moki sam se pravio lud. Znači, ispadam ja budala zbog onog što svi vide - priča Kristijan, koji je prozreo Slavnićeve emocije:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

- On u duši voli Anu, krivo mu je ako je izgubi, a zaljubljen je u Aleksandru, a sa ovom malom osetio je taj ego, lažnu moć, da je on rijaliti zvezda, da se oko njega vrti priča. On je poligam!

Golubović nije krio da je o Anđeli imao potpuno drugačije mišljenje, ali i o Zvezdanu, koji je Anu, kako Kristijan kaže, izdao.

- Anđela je bila moj favorit u prošloj "Zadruzu", bilo mi je žao što nije pobedila. Ono moralisanje, ponašanje, tvrd stav od početka do kraja, dopala mi se kao ženska osoba. Međutim, kada izmorališete, pa dođete u situaciju da sa oženjenim čovekom, koji je u tvrdoj, jakoj, neobičnoj vezi... Životnoj! Zatvori, posete... Ovo je izdaja! Sa Zvezdanove strane, ovo je izdaja, mnogo jače od prevare. To nije poniženje za Anu tog kalibra, već mnogo jači nivo. Izgubila je sve, druga, brata, oca, ortaka u pljački, tajnama... Seks, to životno, da ne pričamo. Samo ako se ona ne prevrne zbog svih godina i navike...

Kristijan smatra da će Zvezdana koštati sopstveno ponašanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- On je već zažalio i izgubio je kompas, nema kompas u sebi. Ono što radi sada... Ostavio je utisak povučenog dečka, uštogljenog i odjednom se pandora otvorila, ide najgore iz njega. Devedeset posto, ako mu je ovakav karakter, diskvalifikacija mu sledi jako brzo. Izgubio je kontrolu, ali još ima kočnicu na konačnom činu - kaže Kristijan, a na pitanje da li bi Zvezdan preživeo kada bi Ana našla drugog muškarca kaže:

- Dovoljno je što mu je rekla:"Napolju imam nekog ko će tebi da zavrće uši". Toliko je iskompleksiran, to sam tek sada shvatio. Ona mu je drugačije rekla:"Napolju postoji neko ko će za sve ovo da ti j*be mater". To je žena koja mu je titrala jajca sve ove godine, izvini joj se! Kaži:"Ispao sam p*zda prema tebi, izvini, smrad sam" i da ćuti Ani. Prema Ani ne sme da bude grub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sara

05.02.2023 13:30

Zveka je nesiguran u sebe,a siguran u Anu da će da ga hrani,izvlači iz septičke kad u nju upadne,sve u svemu,jedsn nezdrav,toksičan odnos poguban samo za njihove najbliže....

ddd

05.02.2023 15:11

Kristijan izgleda prica o sebi a ne o Zvezdanu. On je to isto radio u Zadruzi.

Sajs

06.02.2023 22:14

Bio si Jusin potrčko. Sada samo blebećeš.