KO JE MISTERIOZNI MUŠKARAC NA ANINIM SLIKAMA? Zvezdanove fotografije obrisala zauvek, a ovaj frajer ima važnu ulogu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozni muškarac u životu Ane Ćurčić ima veliki uticaj!

KO JE MISTERIOZNI MUŠKARAC NA ANINIM SLIKAMA? Zvezdanove fotografije obrisala zauvek, a ovaj frajer ima važnu ulogu! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić Zadruga 6

Zadrugarka Ana Ćurčić susrela se sa velikim bolom, nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa Anđelom Đuričić, nakon čega donosi odluku da uđe u rijaliti ,,Zadruga 6" i suoči se sa njima. 

Kako je situacija između njih dvoje sve napetija iz dana u dan, po mišljenju mnogih, Ana polako gubi kompas, budući da je bila na korak da Zvezdanu oprosti ljubavnicu iz Crne Gore. 

 

Međutim, ono što je u Zvezdanu probudilo sumnju jeste trenutak kada je Ana rekla da je napolju čuvaju muškarci, nakon čega je on izgoreo od besa.

 

 

,,Kopajući" po njenoj prošlosti, došli smo do jednog muškarca, kog je Ana čak nekoliko puta predstavila javnosti. Naime, na društvenoj mreži Instagram, umesto fotografija sa Slavnićem, Ana je objavila fotografije sa zetom. 

 

 

Njih dvoje su bili zajedno na zimovanju pre nekoliko godina, a tom prilikom su napravili set selfi fotki, koje je ona objavila na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bumbar

05.02.2023 11:18

U moru ljubavnica, ljubavnika, prevarenih žena, muževa ostabljene dece samo je Andjela nemoralna? Da niste malo naduvali?

Odgovori 5 10
Blagoje

05.02.2023 17:56

Ali ova se predstavlja, pokazuje, dokazuje i reklamira.