ANĐELA BI PONOVO DA SKAKUĆE PO ZVEZDANU: Ljubavnica mu se uvukla u krevet, pa ga stimulisala, a onda dobila hladan tuš! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.02.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se zavukla Zvezdanu Slavniću u krevet!

ANĐELA BI PONOVO DA SKAKUĆE PO ZVEZDANU: Ljubavnica mu se uvukla u krevet, pa ga stimulisala, a onda dobila hladan tuš! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić sinoć se tokom emisije "Pitanja novinara" osamila u pabu "Prijatelji" sa Zvezdanom Slavnićem, nakon čega su se prepustili strastimai vrelim poljupcima u sobi za izolaciju. Međutim, iako je nakon povratka pred pripadnicima sedme sile i zadrugarima rekla da su Slavnić i ona ponovo u vezi, došlo je do brzog preokreta i Zvezdan je odlučio da okonča njihov odnos.

 

Ona je današnji dan odlučila da preleži u krevetu i ceo dan ne ustaje iz njega, kako se verovatno ne bi susretala sa Zvezdanom po Beloj kući. Pošto je jutaršnji haos Slavnića i Ane Ćurčić dugo trajao, a na kraju se završio suzama i spuštanjem lopte, ostaje da vidimo kako će Anđela reagovati kad sazna sve detalje odnosa bivših supružnika.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IGOR

06.02.2023 09:25

uyas jedan fufa i bilmey