BIVŠI DEČKO PLAĆAO ANĐELU ĐURIČIĆ, DAVAO JOJ PARE DA NE OSTANE NA ULICI: Mračna prošlost Zvezdanove ljubavnice, ovo mu je prećutala!

Autor:

Zadruga

04.02.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić imala je burnu prošlost sa bivšim dečkom!

BIVŠI DEČKO PLAĆAO ANĐELU ĐURIČIĆ, DAVAO JOJ PARE DA NE OSTANE NA ULICI: Mračna prošlost Zvezdanove ljubavnice, ovo mu je prećutala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Anđela Đuričić oduvek je isticala da je najmoralnija devojka u Beloj kući, kao i da nastoji da njen obraz ostane čist. Međutim, uplovivši u vezu sa oženjenim zadrugarom, Zvezdanom Slavnićem, pokazala je totalnu drugu stranu ličnosti, zbog čega je zavšrila na stubu srama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

Svakim danom sve više isplivava na površinu njen prljav veš, a sada je dodatno ulje na vatru dolio, Anđelin bivši momak iz Crne Gore, koji nije imao ni jednu lepu reč o aktuelnoj zadrugarki.

Bivši dečko Đuričike je najpre opisao kako su se upoznali, a onda je otkrio da ga je ojadila za pare, i to više puta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Ovo je po prvi put da sam odlučio da se oglasim. Anđela i ja smo se upoznali 2017 godine, kada smo radili spot. Odmah smo ušli u priču, a u međuvremenu smo rzmenili brojeve.Nije prošlo ni dva dana, a ona mi šalje poruke, da li sam slobodan. Nisam hteo odmah da joj odgovaram, da ne ispadnem paćenik. Ali sam prihvatio oberučke. Nakon prvog susreta počeli smo intezivno da se družimo svaki dan. Uvek sam bio superiorniji, galantan. Ono je to osetila, i odmah kreće sa prvom pozajmicom. Tražila mi je 300 evra, da ne završi na ulici kao pas. Rekla mi je da joj je jako neprijatno i da mi vraća za nekoliko dana. Mi smo nastavili sa druženjem, izlasci, plaža.. Kad ono, opet mi traži pozajmicu. Dani prolaze, a ona se ne javlja. Javlja se četvrti dan i šaljemi poruku "Izvini molim te sve ću ti objasniti, jel si u Budvi" . Dolazi ona do Budve, prisno me grli, a ja sam bio iskreno zatečen. Ne mogu reći da mi nije imponovalo. Tad mi je rekla da ima porodične probleme, ali nije želela da detaljnije priča, jer je to njena intima. Sa druge strane u medijima je bez problema pričala o pogibiji pokojnog brata. Što je jako morbidno. Valjda tako završe cure bez zvanja - priča bivši momak za beogradske medije.

Podsetimo, roditelji Anđele Đuričić (24) zgroženi su ćerkinim ponašanjem u "Zadruzi 6" i zbog sramote se sele iz Herceg Novog. Oni su rešili da prodaju porodičnu kuću u naselju Đenovići, i to za 390.000 evra, saznaju domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Roko Prč

04.02.2023 20:31

U rijalitijima nikada nema nijednog normalnog čoveka. Produkcija tu i tamo uvede nekoliko polunormalnih da spasu situaciju u kritičnim trenucima, ali i njih ogoli kako bi ih držali u šaci. Sve su to osobe sa margina društva, što se ono kaže "od zla oca i još gore majke", još češće od zle majke i nepoznatog oca. Za Anđelu su i u vreme njene "besporočnosti" ljudi shvatili da tu nešto ne štima. Uspela je čitavu jednu sezonu da obmane većinu dobronamernog sveta, ali više nije mogla da glumi ovu napornu rolu, tako da je Zvezdan došao na red posle njena "dva" momka. Pogledajte samo ko je u ovoj bratiji: simpatična propalica i kockar Zola, nestabilna luda Miljana, plastična i histrična Maja, u prevodu izgubljena glumica Miljana P; švajcarsko-bujanovačka "udavača" Aleksandra-Alex, bosonogi lepotan Mića, pevačica Zlorka iz porodice divljih veprova, Anita što daje i kad je niko ne pita, debeljuškasta krofnasta radodajka Milica, vepar kapitalac Miljan, Aladin i Alibaba- Neša i Peša, za oplodnju zaduženi car bez carevine i orlušina Artemije - Janjuš, Apolon bez završnog udarca- kršni junak Marko bez buzdovana, Jovan(a) Matora- devojačka utešna nagrada... Ukras ovoga cirkusa su babe penzionerke koje nemilice glasaju, a produkcija ubacuje i izbacuje prema svojoj volji, a ne na osnovu penzionerskih glasova.

bumbar

04.02.2023 21:56

Zemlja kriminalaca i lakih žena po starinski prostitutki a po novom starleta!

Iva

04.02.2023 22:20

Koje gluposti! Kucu prodaju od maja prosle godine ! !