VELIKO PRIZNANJE SLAVNIĆA: Otkrio pravi razlog izdaje Ane Ćurčić, Anđela mu dala veliko obećanje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić obrnuo ploču kad mu je bivša žena zapretila drugim muškarcima napolju, pa ponovo počeo da priča o potomstvu sa Đuričićkom.

VELIKO PRIZNANJE SLAVNIĆA: Otkrio pravi razlog izdaje Ane Ćurčić, Anđela mu dala veliko obećanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Beloj kući došlo je do novog preokreta u ljubavnom trouglu koji čine Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i njegova bivša žena Ana Ćurčić, kada mu je ona otkrila da napolju ima nekog ko će mu zavrnuti uši zbog nje. On je izgoreo od besa jer je pomislio da ima drugog muškarca iako je Ana sve vreme naglašavala da je reč o prijateljima koji će se zauzeti za nju, pa je obrnuo ploču i ponovo udario tamo gde nju najviše boli.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić se opet predomislio, želi dete s Anđelom

Naime, Slavnić, koji je zbog Ane do juče pričao da ne želi dete s Anđelom i da će je naterati na abortus ako do toga uopšte dođe, sada je ponovo pred svima poručio da će mu Crnogorka roditi sina jer s Ćurčićevom nije uspeo da produži svoju lozu.

- Moraš da znaš da ja više nisam sama - izgovorila je Ana i prouzrokovala novi nervni slom kod Zvezdana.
- Šta nisi sama - upitao je šokirano on.
- Ti meni ne smeš više nikada da kažeš nijednu ružnu reč - odgovorila je Ćurčićeva.
- Šta nisi sama - ponavljao je izbezumljeni Slavnić.
- Nisam u ljubavnom smislu - nastavila je da provocira Ana.
- Pitam te šta nisi sama - urlao je Zvezdan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana preti Zvezdanu prijateljima koje ima napolju

- Doći će trenutak kada će neko tebi zavrnuti uši, a zavrnuće ti opasno! Pozdravljam te puno, ali više njih! Sve vas pozdravljam! Ja cinkaroš nisam - naslađivala se Ana dok je Zvezdan besneo i pozdravljala svoje ljude napolju.

- Interventnu - pitao je Slavnić.
- Nije policija, čovek je u pitanju, ljudi - odbrusila mu je Ćurčićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić tvrdi da ga Ana više ne zanima

Posle ovog Zvezdan je počeo da razbija sve oko sebe, a kasnije je tvrdio da će prekinuti svaku komunikaciju s Anom, nakon čega je usledilo i pomirenje s Anđelom, koja je jedva dočekala da može da ga uteši. Prilikom gledanja snimaka Ćurčićevu je zabolelo kad se uverila da njen bivši sve vreme pokušava da sedi na dve stolice, pa dok njoj priča da neće dozvoliti da Đuričićka rodi njegovo dete, u komunikaciji s njom se rastužio kada mu je ona rekla da ipak nije trudna.
- Mene je zabolelo što čovek sve laže, znam mu osmeh - rekla je Ana nakon što se i uverila u njegovu dvostruku igru.
- I ja znam ovo što ti radiš - rekao je Zvezdan.
- Ti si nju lagao, u klipu si rekao da želiš dete - prokomentarisala je Matora.
- Koja je verzija tvoje priče, da li želiš da budeš s Anđelom, imaš dete i kućicu - pitala je Ana, aludirajući na stvari o kojima je maštao i s njom.
- U ovom trenutku ne. Ne želim da se borim za Anu, ali želim da budem pored nje, jednostavno. Pričali smo o deci, jesmo, ali polupan sam, ne znam šta radim - pravdao se Slavnić dok se vodila rasprava za crnim stolom, a onda priznao:
- Ja već dugo godina želim da se meni ne završi loza sa mnom, ali s Anom nisam to mogao, možda će Anđela da mi rodi sina ili neka druga, što da ne?!
- Pa si našao da praviš s nekim drugim - rekla mu je bivša i pitala ga šta će s tim što je neka Ana želela da ostari s njim.
- Možda nisam zaslužio da imam muško dete, ali mi je želja - zaključio je Zvezdan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan i Anđela se pomirili posle njegove svađe s Anom

Zatim se u priču umešala Marija Kulić, tvrdeći da je on njoj ovo već rekao i ističući da on ima prava na svoj život, dok ga Ćurčićeva sputava.

- Meni je rekao ovako i to je krajnje rešenje i solucija, ima 46, hoće da misli na sebe, živi svoj život i radi šta hoće. On želi da ima potomstvo. Imaš godina koliko imaš, Ana, okreni se svom životu - savetovala je Kulićka, a njena ćerka Miljana je dodala:
- Poenta klipa je da je Zvezdan izgledao razočarano kad mu je Anđela rekla da nije trudna.

 

Zvezdan celu noć maltretirao Anu

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan krvnički zamahnuo da udari Anu

Iako je kategorički tvrdio da joj se više neće obraćati, Zvezdan je celu noć maltretirao Anu i nije joj dozvoljavao da spava sve do jutra, kada je prvo pošao da je udari, ali mu je ruka skliznula, te je udario u naslon garniture. Nakon toga se slomio i jecao u njenom zagrljaju, dok ga je ona ponovo tešila i na kraju ga poljubila u oko za laku noć. On je prethodno boravio kod Anđele, s kojom se nakon svađe s bivšom ženom pomirio i ponovo razmenjivao nežnosti, ali nije mogao ni skroz da prekine kontakt s Ćurčićevom, koja mu je sve vreme ponavljala da ne želi da se svađa s njim i da je samo ostavi na miru.

 


Anđelu prozvali Bebica iz Đenovića

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Antifanovi Anđelu Đuričić prozivaju jer uhodi Zvezdana

Đuričićka, koju zbog moralisanja često nazivaju Presveta, dok je od Frana Pujasa još prošle sezone zbog ponašanja u svađama dobila nadimak Helga, što je zaživelo i kod publike, sada je prozvana i Bebicom iz Đenovića. Antifanovi su zbog praćenja i sačekivanja Zvezdana, a i sumnje mnogih zadrugara da će ga pratiti i nakon "Zadruge", kao i zbog čestih pretnji da će pobeći s imanja, počeli da je zovu Bebica iz Đenovića, poredeći je s Nenadom Macanovićem Bebicom, koji je poznat po tome što na svakom koraku uhodi Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu.

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dika

05.02.2023 13:22

Nemoral glavna tema. Nema tu Zadruge nigde,