IZDALI BI I OCA I MAJKU, SVE SU IZDALI! Vladimir Tomović razvezao jezik, URNISAO Slavnića i Kristijana Golubovića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.02.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović žestoko o preljubnicima Zvezdanu Slavniću i Kristijanu Goluboviću.

IZDALI BI I OCA I MAJKU, SVE SU IZDALI! Vladimir Tomović razvezao jezik, URNISAO Slavnića i Kristijana Golubovića! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock

Vladimir Tomović bio je gost Jovane Ljubisavljević u emisiji ''Porodice zadrugara'' gde je oštro osudio ponašanje Zvezdana Slavnića koji je javno prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, ali i rekacije zadrugara koje su po njegovom mišljenju previše blage, s obzirom na to da su i Sloba Radanović i Nenad Aleksić Ša ''razapinjani'' kada su prevarili svoje supruge.

- Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže ''izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz'', ja razmišljam ti si čovekče ušao sa integritetom kao robijaš, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čoveka koji je bio u zatvoru zbog ubistva, droge i pljačke i ti kažeš imam kodekse, kakve bre kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, ko si bre ti, predstavljaš se kao akademik, a poslednja si nula - priča Tomović, pa ističe:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović

- On je za mene otpad, čovek koji postrojava muškarce tamo, on se svađa sa Necom, kriminalac, tri puta u zatvoru, hoće da bije Necu. Neca momak okačio na bubicu lutkicu Pepa Praseta i hoćeš da se biješ sa njim, kriminalac, sedi s mirom. Kakav si ti kriminalac? Ja bih mu rekao isto što bih rekao ljudima koji su varali žene, od Ša, od Kristijana, on ništa nije proživeo u ''Zadruzi 4'' što je trebalo, prevario ženu pred milionima, sram i stid da ga bude. I onda mi oni dođu kao moralni, kodeksi, kakav moral i kakve kodekse prosipate, nema tu morala, izdali su žene koji su ih čekali u zatvoru, oni bi izdali oca, majku, familiju, prijatelje, oni su sve izdali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
MINA

04.02.2023 18:22

bravo tomovicu lepo receno

Iva

04.02.2023 18:40

Bravo Tomovicu ! ❤️

Mila

04.02.2023 20:06

Svaka cast za komentar. Ponose se i Slavnic i Kristijsn sa ulicnim kodeksom zestokih momaka. Boze dragi da li su oni normalni?