ANA ĆURČIĆ OGOLILA DUŠU DO KOSKE: Zvezdanova bivša ga isprovocirala, tenzija u Zadruzi dostigla vrhunac! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić iznervirala Zvezdana Slavnića.

ANA ĆURČIĆ OGOLILA DUŠU DO KOSKE: Zvezdanova bivša ga isprovocirala, tenzija u Zadruzi dostigla vrhunac! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić večeras je u emisiji ,,Pitanja novinara" progovorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem. Naime, ona je priznala da je bivši partner sve više povređuje iz dana u dan. Sa drhtavim glasom, Ćurčićeva je progovorila o svemu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Kako si? Kakvi su ti utisci? - pitao je Darko.

- Dobro. Promenljivi. Raznih emocija imam. Sreću na kratke momente, više je patnja. Proživljavanje svega što me čeka. Pripremam se na nešto, ne znam na šta. Teže je nego što sam mislila - rekla je Ana.

- Pratim vaše razgovore ovih dana. Shvatio sam da te Zvezdan sve više i više povređuje kako dani odmiču - dodao je Darko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- To je istina. Imao je par momenata da popriča sa mnom na način na koji smatram da treba da se popriča. Sve ostalo je okrenuo ka sebi. Kako je on, kako njega boli, kako bi on uradio ovo, kako sam ja loša što sam došla ovde da ga provociram, uništim mu ljubav itd. - istakla je Ćurčićeva, što je Zvezdana uznemirilo. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

04.02.2023 07:51

Tolika Hajka oko Prevare kao da su jedini par u Evropi Ajde Molimte oboje glume na Kilometre Napadaju Andjelu ali Cura nije kriva Zvezdan je taj koji vara a ne Andjela. Zvezdan kada govori nezna 2 rečenice da spoji . Ana kukumače kao da imaju 5 sinova Glumica prvog Reda