HAOS U ZADRUZI! Ana ZAVRŠILA ZAUVEK sa Zvezdanom, pale ozbiljne PRETNJE: Ona ti je KARMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana završila sa Zvezdanom.

HAOS U ZADRUZI! Ana ZAVRŠILA ZAUVEK sa Zvezdanom, pale ozbiljne PRETNJE: Ona ti je KARMA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Emisija ''Gledanje snimaka'' je nastavljena, a zadrugari su imali priliku da vide situaciju kada je Anđela Đuričić saopštila Zvezdanu Slavniću da nije u drugom stanju, te se on njoj pravdao, a Anu Ćurčić je to posebno pogodilo.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić raščistili

- Gospodin manipulator 1 i gospođa maninupulatorka 2. Ti, čoveče, znaš šta pričaš. Ja ovo gledam pet meseci. P*čko jedna. Ovo si ti, ovo je tvoja srž. Pomislila na drugog muškarca nisam, a mogla sam da budem sa mnogo ozbiljnijim frajerima nego što si ti, da sam htela. Ti se tako igraš sa ljudskim srcem. Tebi ovakva osoba je karma i dabogda bio sa njom do kraja života. Gde je tebi pamet? Pusti me da odbolujem tebe. Stidi se sebe, svega što si. Sve si posr* i pop*šao. Ti si mene tako prodao. Prodao si veru za večeru, druže moj. Radi, živi, ne obaziri se na Anu, da ispoštuješ mene. Volim te, kažem ti ponosno i glasno, srce ne može da bira. Sa slomljenim srcem te volim, p*čko jedna - rekla je Ana kroz suze.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading