"SLINOJED" PONOVO U AKCIJI: Milica Veselinović bez blama kopa po nosu i traži RUDNIK BLAGA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović u prošloj sezoni "Zadruge" bila je na udaru javnosti zbog kopanja po nosu, zbog čega je dobila nadimak "Slinojed", ali izgleda da joj to nije bilo dovoljno da se opameti.

"SLINOJED" PONOVO U AKCIJI: Milica Veselinović bez blama kopa po nosu i traži RUDNIK BLAGA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učesnica "Zadruge 6", Milica Veselinović, tokom učešća u prethodnoj, petoj sezoni, dobila je nimalo laskav nadimak "Slinojed" na društvenim mrežama, jer je, kako smo često imali prilike da vidimo, kopala po svom nosu, da bi zatim pronađeni sazdržaj stavljala u usta. Međutim, izgleda da negativni komentari nisu uticali na mladu zadrugarku, pa se loših navika nije rešila ni tokom svom ponovonog učešća.

Naime, Veselinovićeva se ovog jutra osamila u pušionici i uz cigaretu započela traženje "blaga" u svom nosu, koje je posle toga prstima razbacivala po prostoriji. Očigledno je da nekadašnja devojka Mensura Ajdapašića i dalje nije naučila neke osnovne manire i da greške zbog kojih je trpela brutalne kritike i dalje ponavlja.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading