MOKA SLAVNIĆ VEĆ OSAM MESECI LEŽI U BOLNICI! Zvezdanov otac ima veliki zdravstveni problem, ide na teške terapije, a ON mu je vratio veru!

Autor:

Zadruga

03.02.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić zbog problema sa stopalom već izvestan period provodi u bolnici, odakle redovno prati "Zadrugu".

MOKA SLAVNIĆ VEĆ OSAM MESECI LEŽI U BOLNICI! Zvezdanov otac ima veliki zdravstveni problem, ide na teške terapije, a ON mu je vratio veru!

Foto: Starsport/pixabay

Nekadašnji slavni košarkaš, Zoran Moka Slavnić, već mesecima unazad je na Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Sokobanjskoj, gde, kad nema terapije, redovno gleda sina Zvezdana Slavnića u "Zadruzi".

- U Sokobanjskoj sam sedam meseci, a pre toga sam mesec dana bio na institutu za otopediju "Banjica" jer mi je palo stopalo. Već osam meseci živim u bolnici ko zna kada ću izaći odavde - rekao je Moka i otkriva kako provodi bolničke dane:

- Gledam "Zadrugu" sa ostalim pacijentima. Komentarišemo sve što se dešava pa i mog Zvezdana. Baš nam je zanimljivo. Osim što pratim rijaliti, svakog dana imam terapije za stopalo. Radim vežbe, idem na laser, akupunkturu. U dvorištu je pekara, tamo volim da popijem topao čaj.

Republika

Foto: Starsport

Moka Slavnič i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Slavnić mesecima nije bio u svom stanu na Novom Beogradu, ali kaže da mu to nije nikakav problem.

- U bolnici imam prijatelje, a na sestre i doktore gledam kao na familiju. Sa pacijentima sam veoma blizak. Ovde ima mnogo ljudi koji su teški slučajevi, a ja sam im podrška. Dajemo jedni drugima vetar u leđa - govori Moka za Informer.

Slavni košarkaški stručnjak nije bio veliki vernik, ali se tokom njegove rahbilitacije i to promenilo. U okviru bolnice postoji kapela u kojoj se redovno moli Bogu.

- Nisam verovao u Boga. Mislio sam da sam ja odgovoran za svoju sudbinu i da nijedna viša sila ne može da mi pomogne. Međutim, otkako sam upoznao sveštenika Đuru, sve se promenilo. Vratio mi je veru u Boga i crkvu. On čita molitve u kapeli Svetog Luke, koja se nalazi u okviru bolnice. U početku mi je čitao kratke molitve za zdravlje, a nedavno sam mu tražio da budu duže. Nadam se da će mi to pomoći da se oporavim. Pored toga što se molim za svoje zdravlje, molim se i za svog sina Zvezdana - priča Slavnić.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić u bolnici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Laki

03.02.2023 18:02

Pa on tamo stanuje i daje adresu kao da mu je tamo stan. Sve besplatno.

Dika

05.02.2023 13:12

@Laki - Moka nema stan. Prodao da otplati Zvezdanove dugove.