JEZIVO! Anina drugarica otkrila ISTINU o njenom odnosu sa Zvezdanom: Ona ga se PLAŠI, imao debeo razlog da se NE POMIRI sa njim! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Šmizla otkrila šok detalje odnosa Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

JEZIVO! Anina drugarica otkrila ISTINU o njenom odnosu sa Zvezdanom: Ona ga se PLAŠI, imao debeo razlog da se NE POMIRI sa njim! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U emisiji ''Pitam za druga'' gost je bila drugarica Ane Ćurčić, Jovana Šmizla koja je upućena u njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem, te je sada otkrila i nepoznate detalje njihove ljubavi.

- Kada je Ana ušla i kada su se posvađali, rekla mu je: "To si radio i kod kuće", on je poludeo, pa joj je rekao: "Ajde budi i cinkara". Šta je mislio pod time?

- To je ono što sam ja rekla...Ti se plašiš čoveka, sve ti je to uradio, svi te molimo da iskuliraš to ili da budeš dostojanstvena, što znaš da nećeš uspeti, jer će te izmanipulisati. Da li bi ti ušla? Ona zna da ima debeo razlog da se ne pomiri sa njim, zna ona koji, šta radiš onda? - rekla je Šmizla, a voditeljke su je pitale:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Šmizla

- Je l' zato rekla: "Ovde ne možeš da me ućutkaš, kao što si mogao kod kuće"? 

- Da - rekla je Šmizla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading