ANA ĆURČIĆ SE IZLANULA UŽIVO U PROGRAMU: Otkrila pakleni plan, saznalo se zašto je ušla u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

02.02.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila je jedan detalj koji je promakao svima.

ANA ĆURČIĆ SE IZLANULA UŽIVO U PROGRAMU: Otkrila pakleni plan, saznalo se zašto je ušla u Zadrugu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić po ulasku u rijaliti ,,Zadruga 6" napravila je veliki preokret, a sada je otkriven njen tajni pakleni plan sa Zvezdanom Slavnićem, o kom svi bruje na društvenim mrežama

Iako se ljubavnica Anđela Đuričić drznula na Anu i istakla da ona ima tajni plan da je uništi i da je zbog toga došla u Zadrugu, kako bi je ponižavala i vrađala, Zvezdanova prevarena nevenčana supruga se u jednom trenutku izlanula i pred voditeljem Darkom Tanasijevićem otkrila zbog čega se nije udala papirloški za Slavnića. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Pošto se Zvezdan i ja nismo venčali napolju, evo, on i ja ćemo se venčati u Zadruzi, napravićemo svadbu - rekla je kroz šalu Ana. 

O njihovom pomirenju sve je neizvesnije, mnogi gledaoci su razočarani u Anine postupke, naročito što je ušla kao povređena žena, a da li će se zaista desiti njihovo venčanje iz snova, baš pred kamerama u Šimanovcima, ostaje nam da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Slavica Nikolic

02.02.2023 22:11

Ova Ana je pravo razocatenje za mene.Kladican folirant,koliko mi se Andjela smucila ova je sad vise. Andjela do pobede😀😃😀 p.s Zveki alfa muzjak,znaci .. Da li nas to neko zajebava?

Caca

03.02.2023 06:27

ZARAD PARA SVE JE MOGUĆE PA I OVAJ MONSTRUOZNI PLAN!!!!!!!!!!

Nadica

03.02.2023 11:48

Klosarka ana,ko ovaj SLJAM da ženi!? Ružna,zla i pokvarena zenturaca se nadmeće sa mladom ,slatkom devojkom, treba je izbaciti bez dinara. Kakva ana,pokondirena tikva, bednica,ljubomorna ko pas,crci će od muke,neka .