SVE PREBACUJE NA SVOJU BOL! Ana se RASPLAKALA, pa Drvetu Mudrosti otvorila dušu i žestoko osula po Zvezdanu i Anđeli! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.02.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se rasula u komade u Rajskom vrtu.

SVE PREBACUJE NA SVOJU BOL! Ana se RASPLAKALA, pa Drvetu Mudrosti otvorila dušu i žestoko osula po Zvezdanu i Anđeli! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon Anđele Đuričić u Rajskom vrtu se našala Ana Ćurčić koja je Drvetu Mudrosti otkrila osećanja koja ima prema Zvezdanu Slavniću.

- Bilo mi je teško napolju, ali kako dani prolaze, meni je ovde sve teže. Meni je juče bilo jako teško jer sam bila ui Zvezdanovoj blizini, imam oscilacije u emocijama, od besa, do ljubavi i obrnuto. Ja sam našla način kako da se ponašam, da smirim tenziju da ne pravi haos, da ne lomi, u celoj mojoj boli, on stavlja sam sebe na prvo mesto - rekla je Ana, pa se dotakla i Anđele:

- Ja o njoj pričam sa Zoricom, Anđela je jako gorda osoba. Ne očekujem da ona ima saosećanje prema meni, ali... Ja plačem svaki dan, mene je sinoć bolela duša, sada mi je krenulo sve, a da glumim stvarno ne mogu - pričala je Ana pa dodala:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić o Zvezdanu Slavniću

- Ja sam sinoć igrala, a imam oscilacije u ponašanju, iznerviralo me sve. Odvratno mi je, a on kao ispada bitan i ispada frajer. On je nju stavio na stendbaj, ja sam sluđena, juče sam sve pocepala njihovo, a ona je tražila to opet. Verujem da on ide kod nje i da joj priča svašta. On je rekao meni da je njemu neprijatno, da on hoće mene da ispoštuje pa se distancira od nje, kao zbog mene. Pa što to nije uradio ranije. Meni njega bude žao u sekundi, ali ja se svakog dana suočavam sa svojom boli i mukom. Iskreno Drvo ja nemam potrebe da pričam sa njim. Šta god da mu ja kažem, on bi prebacio na svoju bol. Ne može to da kaže čovek koji je meni to uradio, to je nefer - rekla je Ana sa suzama u očima.

- Imaš li potrebu da kažeš nešto Anđeli? - pitalo ju je Drvo.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić o Anđeli Đuričić

- Imam mnogo toga, i reći ću sigurno. Ona se meni ne dopada, podjednako su mi krivi i on i ona, a ona nema ni stida ni srama, ona pokazuje samo šta je blud i nemoral, a kao drži se nekih standarda - rekla je Ana.

- Zvezdan je mene povredio totalno, ja sam se njemu dala cela, sve sam zbog njega uradila, a on je došao da se zadovolji sa klinkom. Isto što mislim o njoj, milim i o njemu. Kod njega su samo reči, a malo dela. Ja nemam potrebu da legnem pored njega, a on ima, iako stalno govori kako on ne razmišlja o pomirenju, nije mi jasno šta on ima da razmišlja. Bio je moj čovek do pre pet meseci, a sada je .... Meni je lepše pored MIljane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading