ZA NJEGA VREDI SVE! Anđela otvorila dušu Drvetu mudrosti, sigurna da je Ana spremna na SVE, a da Zvezdan NE VOLI svoju bivšu: Ne kajem se što sam pogazila MORALNE NORME! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.02.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić razgovara sa Drvetom mudrosti.

ZA NJEGA VREDI SVE! Anđela otvorila dušu Drvetu mudrosti, sigurna da je Ana spremna na SVE, a da Zvezdan NE VOLI svoju bivšu: Ne kajem se što sam pogazila MORALNE NORME! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić imala je razgovor sa Drvetom Mudrosti gde je iznela detalje svog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, ali i o ponašanju njegove partnerke Ane Ćurčić.

- Kod mene se sve menja iz sata u sat. Ne znam šta da ti kažem. Šokirana sam Aninim ulaskom, pa sam dva dana dolazila sebi, sada sam već navikla. Ona je meni sada kao i svaki drugi ukućanin. Ona je prva osoba kojoj sam učinila nešto loše. navikla sam se da je tu. i to je to - rekla je Anđela, pa progovorila o Zvezdanu:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić u Rajskom vrtu

- Ja ne znam. Mi smo pre par dana imali dogovor, ona je kivna na mene. Mi smo se dogovorili da ne budemo u vezi dok je ona tu. Ni on ni ja ne želimo da radimo nešto ispred nje. Imamo korektnu komunikaciju, mi smo normalni u celom odnosu. Ako se zaista volimo, za pet meseci će sve biti okej. Iako mi nemamo fizički dodir, a naš odnos će samo jačati. Izbegavam da mu priđem, ali to ne možemo da izbegnemo. Pričamo sve vreme, a moja emocija se neće prromeniti, on je muškarac kojeg najviše volim. Ja sam mu rekla da mi kaže gde je moje mesto u njegovom životu.

Anđela je otkrila i šta misli da li će doći do pomirenja Slavnića i Ane.

- Ja ima u glavi da će se to pomirenje desiti, ako već nije. Ja nemam problem sa tim, iako je on moja najveća ljubav. To će se sigurno desiti. Ja imam mišljenje, o njenom ulasku. Ona je jako inteligentna i pametna žena. Ona je sve videla od našeg prvog razgovora. Ona je imala pre dva i po meseca da se pripremi, ali prevaru bi mu oprostila. Ona je slaba na njega, idealno se pripremila za sve. Neće da dovzoli meni da ja budem srećna , neće ona dozvoliti da on i ja budemo srećni. On nju gleda isključivo kao prijatelja, to se vidi, on nju poštuje, ali osećanja kao prema ženi, on to nema. Napolju oni nikada neće biti zajedno, a ovo je trenutno da mi pokaže koliko mu ona znači - rekla je Anđela.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić o Zvezdanu i Ani

- Moraš Anđela da se boriš - dodalo je Drvo.

- Ja da se borim nemam smisla, on kada je budan juri za njom da reši te stvari. Flertujemo mi, komuniciramo, ja sam njemu ostavila čokoaldice i uvek ga sačeka nešto od mene, i bitno mi je da on zna da ja mislim na njega do onog dana. Ona je rešena da ne bude sa njim, jer joj radi sujeta. Nikada se neću pokajati što sam pogazila moje moralne norme, vredi za njega sve.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ISTINA

01.02.2023 14:52

umobolna je pravi nayiv ya spodobu glumatanje glumatanje glumatanje