15 GODINA GA JE JURILA! Otkrivena istina o početku ljubavi Zvezdana i Ane, bila LJUBOMORNA na Kseniju, viđala se sa njim dok je bila u braku i praštala mu SVE prevare! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.02.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić otkrio je detalje ljubavi sa Anom Ćurčić.

15 GODINA GA JE JURILA! Otkrivena istina o početku ljubavi Zvezdana i Ane, bila LJUBOMORNA na Kseniju, viđala se sa njim dok je bila u braku i praštala mu SVE prevare! (VIDEO)

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Zvezdan Slavnić pričao je sa Mikicom Bojanićem o svom odnosu sa Anom Ćurčić i tom prilikom je otkrio kako je njihova ljubav počela.

- Pa mi se znamo iz srednje škole, ona je bila u nekoj turbulentnoj vezi, ja sam bio sa Ksenijom. Posle sam završio tamo gde sam završio, ona mi je dolazila u posete. Bili smo kao najbolji drugovi, posle je naišao normalac, tu su bili u braku, ali smo se mi družili, išli na večere. Ja sam u međuvremenu bio i sa Sarinom mamom, posle su krenuli problemi. Ona je raskinula sa njim, razvela se. Razveo sam se i ja. Krenule su varnice, samo smo ubrzali proces nekako - rekao je Zvezdan, a Mikica je dodao:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ceo život se poznaju

- Sad mi je dosta jasnija slika. Ona tebe voli kao Boga, vidi se.

- Njoj srce da treba, ja bih joj dao, ne bih razmišljao. Ona je deo mene kroz ceo moj život. Pričao sam joj i kad sam se zaljubio u Kseniju, malo je bila ljubomorna. Ona je mene 15 godina jurila da bude sa mnom... Nikad nije muljala, a ja jesam i priznao sam, pre ovoga - rekao je Zvezdan.

- Kad je praštala, neka prašta i sad - rekao je Mikica.

- Još javno - dodao je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
CRNI

01.02.2023 12:08

Farma, zadruga, bela kuca i ostale emisije tipa ,,hleba i igara’’, sve u svemu dno dna

IGOR

01.02.2023 12:30

uyas od yene trci ya njim a yna kakav je