ZVEZDAN SLAVNIĆ POLJUBIO ANU! Da li je ovo na pomolu pomirenje? Ljubavnica će pući od muke (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.01.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić je večeras poljubio svoju bivšu nevenčanu suprugu u Beloj kući!

ZVEZDAN SLAVNIĆ POLJUBIO ANU! Da li je ovo na pomolu pomirenje? Ljubavnica će pući od muke (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon svih drama koje su se dešavale ovih dana u šestoj sezoni "Zadruge", Zvezdan Slavnić i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić večeras su se poljubili pred zadrugarima.

Naime, bivši par je sedeo sa Zoricom Marković, kada je Zvezdan ustao i približio se Ani.

- Sklanjaj se - rekla je Ana.

Znam sve, rekao je Zvezdan.

Šta to sve, smešan si, majke mi - odgovorila je ona. 

Republika

Foto: PrintscreenTikTok

Poljubac Zvezdana i Ane

 

Zorica se nasmejala, pogledala ih i rekla:

Koliko se vi volite, Bože. 

Zvezdan je u tom momentu poljubio Anu.

Snimak se proširio na Tik Toku i svi se pitaju, da li je na pomolu pomirenje.

 

@poglej_profil Dali i dalje podrzavate Anu??🤔za koliko dana ce biti zaedno??👇 #zadruga #zvezdan #balkan #ljubav #fy ♬ original sound - Poglej_profil

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Taša

01.02.2023 08:30

Ne podrzavam prevare i odvratni su mi muskarci koji ostavljaju svoje zene ,pogotovo na tako gnusan nacin zbog klinke i to jos javno,ali ova Ana mi je toliko odvratna i imala je nastup pri ulasku kao da je osvojila svet. Ona ce njega raskrinkati,objasniti ljudima ko je Zvezdan itd.,a sada cvili kao kuce. Sami su rekli da njihov odnos nije bio ljubavni nego vise drugarski. Izvinite koliko je Zveki bio odsutan iz njenog zivota robijajuci,ona kao nije bila ni sa kim,aha...takve persone kao Ana izmenjale su pola Beograda. Jedino joj pruzam ruku sto je prijateljski bila uz njega i oni su nista vise od toga. Navika je cudo a ona mu se nasla kao prijatelj. Dosla je ovde jer do sada u svakoj sezoni pobednik je bio onaj ko je ostavljen i narod iz sazaljenja izglasa bas njih za pobednike. Dosla je po glavnu nagradu i sigurno poveci honorar koje im daju da bi usli zbog gledanosti. Nije joj tu mesto i nek ide kuci jer nije zanimljiva glumeci zenskog mangupa,odvratna mi je. Z eki do pobede sam,jer ni ona kao svetica iz prosle sezone nije za njega,obicna mala crnogorska fufica.