TAČNO JE DA JE VANJA DOBILA PORUKU OD ANE! IMAM SKRINŠOTOVE! Kija potvrdila da je bivša Zvezdanova tražila kumu da joj osigura pobedu u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

31.01.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar prokomentarisala je goruću temu "Zadruge 6" i potvrdila da je Vanja dobila poruku, ali i poziv od Ane!

TAČNO JE DA JE VANJA DOBILA PORUKU OD ANE! IMAM SKRINŠOTOVE! Kija potvrdila da je bivša Zvezdanova tražila kumu da joj osigura pobedu u Zadruzi!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića pre ulaska u Zadrugu javila se Vanji, prijateljici Kije Kockar, kako bi joj radila PR i pomogla u pobedi u rijalitiju, prema pisanju Kurira.

- To iskače svugde, niko ne može da kaže da ne zna nešto o tome. Da pratim, ne pratim, ali sam upoznata sa nekim stvarima, jesam. Možda čak upoznatija sa nekim sporednim stvarima nego što je bilo ko. Ja ne bih komentarisala sve to. Rečeno je da je Ana Ćurčić uzela mog PR. Prvo ja nikada u životu nisam imala PR, drugo to je moja drugarica Vanja kojoj sam tada dala telefon. Tada nisu postojale ni fan stranice, ona je to u nekom ludilu uradila. Hvala joj puno što me je podržala kao drugaricu - rekla je Kija i dodala:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Kija Kockar

Međutim, jeste tačno da je Vanja dobila poruku od Ane. Neću otkrivati ko je dao broj, imam sve skrinšotove, ali jeste tačno da je dobila poruku. Mada Vanja, uz moje savete, nikako nije ušla u tu priču. Inače, Vanja je prvo dobila poruku od Ane da se čuju, gde joj je ona pozivom sve objasnila.

Voditelja Ivana Gajića je ipak interesovalo kako ona kao publika gleda na celu tu situaciju.

Ne mogu da gledam kao gledalac jer sam upućena sa svim što je i Vanja bila upućena i šta je predloženo. Prošlo je toliko godina i svake godine me pitaju za te teme. Ja nisam dežurna budala da pričam ko papagaj. Svi znaju moje mišljenje i na kojoj strani bi bila, ali ja neću da komentarišem - istakla je Kija.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading