OVO JE PRVI MUŽ ANE ĆURČIĆ! Isplivala nikad viđena fotografija zadrugarke sa ocem svog sina, njega je zamenila Zvezdanom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva je muža zamenila Zvezdanom Slavnićem, naslednikom košarkaške legende Moke Slavnića, dok je i njen prvi suprug takođe zasnovao novu porodicu.

OVO JE PRVI MUŽ ANE ĆURČIĆ! Isplivala nikad viđena fotografija zadrugarke sa ocem svog sina, njega je zamenila Zvezdanom! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, uselila se u petak veče u "Zadrugu" i tako direktno postala deo rijalitija. Međutim, kako se saznaje, nova zadrugarka, po svemu sudeći, ima buran i šarenoliki emotivni život.

Naime, Ćurčićeva je krajem decembra prošle godine na društvenim mrežama objavila fotografiju iz devedesetih godina sa društvom iz kafane, a u opisu je navela da je na istoj njena prva i najveća ljubav Dragan Aca Bulić, naslednik Juse Bulića, biznismen i blizak prijatelj pripadnika klana Ljube Zemunca.

- Moja prva i najveća ljubav - napisala je ona tada, a zatim brže-bolje obrisala spornu fotografiju, kada se saznao identitet mušarca kojeg je, prema njenim rečima, najviše volela.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić

Posle njega, Ana se upoznala sa bivšim suprugom A. K., koji na Fejbuku još uvek čuva uspomenu iz 2011. godine u vidu fotografije na kojoj su njih dvoje sa naslednikom. Kako se saznaje, ubrzo nakon toga su se razveli i svako je krenuo svojim putem. Ćurčićeva je muža zamenila Zvezdanom Slavnićem, naslednikom košarkaške legende Moke Slavnića, dok je i njen prvi suprug takođe zasnovao novu porodicu.

 

Njih dvoje su ostali u prijateljskom odnosu i odlično funkcionišu posle razvoda. O tome je i Ana pričala kako na društvenim mrežama, tako i u medijima.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ana Ćurčić sa prvim suprugom, A. K.

Podsećetimo, iako je odbijala da uđe u rijaliti "Zadruga" u kojem ju je žestok momak prevario i ostavio zbog Anđele Đuričić, ona se naprasno predomislila i pristala na šou gde se poslednjih dana sa njim žestoko obračunava pred milionskim auditorijumom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Roko Prč

31.01.2023 13:39

Zanimljiv čovek, samo ne znam zašto mu je lice zamagljeno ako ste već hteli da pokažetre toga nesrećnog čoveka!

Mira

31.01.2023 13:54

Dva teška foliranja, ljudskih odrona, bagra ... sve su se dogovorili šta da rade .. dabogda te pare sve dali na lekove