JEZIVE SCENA U ZADRUZI: Zvezdan vrišti od plača, zabio glavu u ĆEBE i urliče na sav glas - Ana ga zagrlila i smiruje! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.01.2023

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon emotivnog sloma u dvorištu, Zvezdan Slavnić otišao je do Ane Ćurčić i zakukako pred njom.

JEZIVE SCENA U ZADRUZI: Zvezdan vrišti od plača, zabio glavu u ĆEBE i urliče na sav glas - Ana ga zagrlila i smiruje! ŠOK! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je izleteo iz Bele kuće i kukao na sav glasZvezdan Slavnić prišao je svojoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić i nastavio da plače zbog svega što joj je napravio tokom šeste sezone "Zadruge".

Moraš da se osamiš i da budeš sam, sa mnom spavaš i idemo da šetamo. Vidiš da nisi srećan, a mala će svoj život - govorio je Car.

- Zvezdane, da li ćeš da se smiriš? Prošao si i gore, nećemo ovo da radimo... Isplači se ako ti je lakše - rekla je Ana.

- Nikog prodao nisam u svom životu, ti to znaš. Ti treba da budeš prva koga sam prodao? Je l' sam prodao nekog u životu? - pričao je Zvezdan, a onda počeo da urla u ćebe.

- Treba da se dozoveš i da ti srce bude dobro - govorila je Ana, grleći i tešeći Slavnića.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading