DEJAN DRAGOJEVIĆ SE IZGUBIO NA KOPAONIKU! Pobednik "Zadruge" doživeo nezgodu, sav promrzao na JEZIVOM MINUSU, nisu mogli da ga nađu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević sa svojim bratom Davidom trenutno boravi na Kopaniku, gde se izgubio tokom skijanja.

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE IZGUBIO NA KOPAONIKU! Pobednik "Zadruge" doživeo nezgodu, sav promrzao na JEZIVOM MINUSU, nisu mogli da ga nađu! (FOTO)

Foto: Printscreen Ami G show

Pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, spakove je kofere i iz rodnog Veternika krenuo na zimovanje zajedno sa svojim bratom, Davidom. Naime, braća Dragojević trenutno borave na zavejanom Kopaoniku, a kako bivši rijaliti učesnik nije preterano vešt u skijanju, on je podelio anegdotu tokom prvog spuštanja sa poznate planine.

Dejan je, naime, na društvenoj mreži Instagram priznao da mu ovo iskustvo nije palo nimalo lako, a na fotografijama koje je objavio se može videti da su mu se od hladnoće zamrzle i trepavice, kao i koliko se zacrveno od hladnoće.

 

 

Prva slika je slika kada sam promašio stazu, na -10 spuštao sam se dva sata i izgubio se... Ostale slike su kad sam naučio kako ide skijanje... Kod mene uvek neke komplikacije - požalio se Dragojević na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Osman

31.01.2023 00:45

Opicla ga hadjamujica terapija pa malo skreno.

tito

31.01.2023 09:03

izgubljen je on odavno muzara dokonih baba lezilzbara bezsramni prosipač pameti i visokog morala